14.01.2003

فرار از صحنه افشای مالكیت بنیاد الزهرا

برای فرار از صحنه افشای مالكیت بنیاد الزهرا سه امام جمعه تهران دست به دامن آقا رسول شدند

افشای معامله 40 میلیارد تومانی سه امام جمعه موقت تهران در ساختمان شیشه ای بورس تهران، مهم ترین و در عین حال رسوا كننده ترین خبر اقتصادی درجمهوری اسلامی ارزیابی شده است. تبعات سیاسی – اجتماعی افشای این خبر و بازتاب آن در مجموعه حاكمیت به گونه ای بود كه توطئه جدید باصطلاح طرح امام در روزنامه حیات نو را تحت الشعاع خود قرار داد. علیرغم آنكه روزنامه بهار را به جرم انتشار خبر این معامله توقیف كردند، خبر دهان به دهان در جامعه گشت و علاوه بر برخی سایت های اینترنتی، شبكه های رادیوئی فارسی زبان نیز پیرامون آن خبر و گزارش منتشر كردند.

معامله 40 میلیارد تومانی مورد بحث از جانب كارگزاران بنباد الزهرا در بورس تهران انجام شد و به موجب آن بانك ملت در اختیار این بنیاد قرار گرفت و به این ترتیب بنیاد الزهرا كه سه امام جمعه موقت تهران هاشمی رفسنجانی، احمد جنتی و محمد یزدی سهامداران عمده آن می باشند علاوه بر كارخانه چسب رازی، كارخانه شكلات سازی مینو، لاستیك دنا و تولیدی مهرام، بانك ملت را نیز تصاحب كردند.

بدنبال افشای خبر معامله 40 میلیارد تومانی در بورس تهران توسط بنیاد الزهرا و افشای نام سه امام جمعه تهران بعنوان سهامداران این بنیاد كه بصورت وسیع در ایران دهان به دهان می شود، سهامداران و موسسان بنیاد الزهرا فردی بنام رسول تقی گنجی را كه گویا مدیرعامل این بنیاد و كارگزار سهامداران است پیش انداختند تا خود را همكاره الزهرا اعلام كند و سه امام جمعه تهران را از زیر بار افشاگری ها بیرون بكشد.

مدیرعامل گروه صنعتی رازی گفت: خرید سهام سرمایه‌گذاری بانك ملت از سوی بنیاد ”جامعه‌الزهرا“ را تكذیب می‌كنم. رسول تقی گنجی كه تا كنون در هیچ نشریه و محفلی نامی از او وجود نداشت، ناگهان و پس از افشای خبر معامله 40 میلیارد تومانی از سوی روزنامه بهار در صحنه حاضر شد و بار تمام این غارتگری را یك تنه به دوش كشید. او مدعی شد: خبرهایی كه طی چند روز گذشته در مورد خرید سهام سرمایه‌گذاری بانك ملی از سوی یك بنیاد خیریه پخش شده كذب محض است، زیرا سهام این بانك به وسیله گروه صنعتی رازی كه یك شركت خصوصی است، خریداری شده است. او نگفت كه گروه رازی نیز خود در دل بنیاد الزهرا فعالیت می كند و كسی منكر خصوصی بودن بنیاد الزهرا نیست، بلكه بحث بر سر صاحبان آنست كه بنام انقلاب و مستضعفان در نمازهای جمعه تهران ظاهر می شوند. این امام جمعه ها مدعی ضرورت رسیدگی به وضع معیشت مردم بجای توسعه سیاسی اند و از دوران سازندگی تجلیل می كنند. دورانی كه بموجب آن كارخانه های ایران میان عده ای از روحانیون و آقازاده های آنها تقسیم شد.

رسول تقی گنجی كه هیچكس او را نمی شناسد، در اظهارات اخیرش مجبور شد كمی هم در باره خویش حرف بزند. او گفت: من یك كار آفرین اقتصادی هستم و تحصیلاتم صرفا در حوزه شیمی است، زندگی و فعالیت اقتصادی كاملا شفافی دارم و هیچ‌گونه نگرانی از سرمایه‌گذاری در طرح‌های عظیم هم ندارم. او نگفت یك تنه این سرمایه چند صد میلیارد تومانی را از كجا آورده؟! و تا حالا كجا بوده است؟!

رسول تقی گنجی كه اگر ادعاهایش كوچكترین جای تائید داشته باشد باید ولی فقیه اقتصادی جمهوری اسلامی باشد، برای نجات سه امام جمعه تهران از زیر بار افشاگری های روزهای اخیر مالكیت هر آنچه را این سه امام جمعه در بنیاد الزهرا در اختیار دارند متعلق به خود اعلام كند. او به سبك اعترافات تلویزیونی گفت: من علاوه بر خرید سهام سرمایه‌گذاری بانك ملت، سهام لاستیك دنا، شركت مهرام، مینو و … را نیز در اختیار دارم.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates