20.04.2005

اطلاعيه‌ای با امضای شورای سياسی اتحاد جمهوری خواهان ايران

برای تحقق اراده ملی و تحميل عقب نشينی به حاكميت
مردم را به حضور در
صحنه انتخابات فرا بخوانيم
 
منبع: پیک نت   
   
  
  اطلاعيه‌ای با امضای شورای سياسی اتحاد جمهوری خواهان ايران، جهت انتشار دراختيار پيك نت قرار گرفته است، كه بخش‌هائی از آن را در زير می‌خوانيد:


 


«اصول گرايانی كه مجلس هفتم را به تصاحب خود درآورده اند تلاش ميكنند تا با ناديده گرفتن واقعيت‌های سياسی كشور و منطقه، سلطه خود را به هر قيمت حفظ كنند. گروه ديگر، يعنی مصلحت گرايان حكومتی در تلاشند تا با درپيش گرفتن سياست سازش و تمكين نسبت به سياست‌های بين المللی و بدون آزادی و گشايش فضای سياسی در كشور، كشتی طوفان زده قدرت را موقتا به ساحل نجات برسانند.


در اين ميان، گروه‌های وسيعی از جريان‌ها و شخصيت‌های دمكرات و آزاديخواه از ميان نيروهای سياسی مذهبی و عرفی، نهادهای مدنی، اصلاح طلبان پی گير، دانشجويان و دانشگاهيان، و زنان و جوانان تحول خواه كشور ما با درك حساسيت شرايط به تعمق و هم انديشی ملی برای جستجوی راه برون رفت از بن بست موجود برخاسته اند. نتيجه اين خردورزی‌ها انتشار اظهار نظر‌ها و هشدارهای جمعی و فردی مسئولانه ايست كه طی ماههای اخير بالا گرفته و بويژه در بيانيه‌های اخير با امضای 255 و 565 نفر بازتاب يافته است. در خارج از كشور نيز تلاش‌های مشابه‌ای كه از ديرباز آغاز شده بود به همگرائی هرچه بيشتر برای دست يابی به رهيافت مشترك با جنبش آزاديخواهانه داخل كشور و درنورديدن مرزهای مصنوعی “داخل و خارج”، نزديك شده است.


در چنين شرايطی، نهمين دوره انتخابات رياست جمهوری فرصت سياسی مناسبی است تا نيروهای جمهوری خواه و دمكرات ايران با اعتماد به نفس كامل و با به كارگرفتن ابتكارات لازم، زمينه را برای شكل گيری يك رهبری سياسی شايسته و مورد اتكا در جنبش دمكراتيك مردم ايران و برای اهداف مردم سالارانه دراز مدت فراهم نمايند.«


در بخش ديگری از اين اطلاعيه بر ضرورت برخورد فعال با انتخابات رياست جمهوری تاكيده شده و آمده است:


در قبال انتخابات آينده رياست جمهوری دو راه پيش روی ماست. يك راه اين است كه بدون اتحاد عمل، به ابراز انتقادات پراكنده نسبت به فقدان آزادی‌های سياسی و يا تحريم پيشاپيش انتخابات ( كه می‌تواند بموقع خود و بطور مشترك و موثر اعلام شود) بسنده كنيم و دست حكومت و دستگاه‌های تبليغاتی آنرا در برگزاری يك نمايش انتخاباتی ولو با مشاركت بخشی از شهروندان باز بگذاريم. راه ديگر اينست كه با حضور متحد خود از اين فرصت نه تنها برای مطالبه انتخابات آزاد استفاده كنيم بلكه با اعلام خواست تحولات بنيادی و ضرورت تجلی اراده ملی در اين زمينه، مردم را ترغيب به حضور در صحنه سياسی و نظام حاكم را وادار به عقب نشينی در برابر اين خواست‌ها كنيم.


اتحاد جمهوری خواهان ايران راه دوم را پيشنهاد می‌كند و بدين منظور از نيروهای آزاديخواه دعوت بعمل می‌آورد تا مشتركا با اعلام شرايط يك انتخابات واقعا آزاد و طرح ضرورت تحولات بنيادی و ارائه برنامه مشخص برای آن، يك شخصيت آزاديخواه و ملی را به عنوان كانديدای مدافع چنين برنامه‌ای معرفی كنند. »


درباره تبديل انتخابات رياست جمهوری به انتخاباتی فرمايشی – نظير انتخابات مجلس هفتم- درپايان اين بيانيه آمده است:


«اتحاد جمهوری خواهان ايران تمام مسئوليت عواقب برگزاری يك انتخابات نمايشی را برعهده رهبری نظام جمهوری اسلامی دانسته و از جنبش آزاديخواهانه مردم در اعتراض به اين نمايش انتخاباتی و نقض آزادی‌ها از حضور سفيد و اعتراضی در روز انتخابات گرفته تا ساير اشكال مقاومت مدنی پشتيبانی خواهد كرد.


 ما بار ديگر از همه احزاب، سازمان‌ها، جمعيت‌ها و شخصيت‌های آزاديخواه ايران در داخل و خارج از كشور دعوت می‌كنيم كه تا فرصت باقيست برای اتخاذ يك سياست مستقل و مشترك در انتخابات آينده رياست جمهوری به همفكری و همكاری بپردازيم. »
 
 

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates