هاشمی رفسنجانی موفق ترين تبليغات انتخاباتی را او طراحی كرد و پيش برد
سعيدامامی را من اخراج كردم، دفتر رهبری برگرداند
منبع: پیک نت
هاشمی رفسنجانی دقيق ترين شيوه تبليغات انتخاباتی را طی ماههای گذشته دنبال كرد و به جرات میتوان گفت كه از اين نظر از همه ديگر كانديداها پيشی گرفت. اين شيوه تبليغاتی ” میآيم، نمی آيم” اگر ابتكار خود او باشد، بايد گفت كه او به فن تبليغاتی احتمالا بيش از سياستمداری وارد است!
او با اين شيوه، عملا تمام نشستهای جناح راست را برای تعيين يك كانديدابینتيجه كرد، رهبر جمهوری اسلامی را كه مخالف به صحنه آمدن او و تشديد رقابت ونبرد قدرت بين آن دوست درمنگنه قرار داد و آهسته و منتقد خود را به جبهه اصلاحات نزديك كرد!
شايد سخنرانی او در حسينه جماران، يكی از دقيق ترين سخنرانیهای تبليغات انتخاباتی وی بود. او در اين سخنرانی گذشته همگامی با آيت الله خمينی را تداعی كرد، درباره سعيد امامی چيزهائی گفت كه ظاهرا كامل تر آن را در مصاحبهای منتشر نشده با محمد قوچانی گفته( در همين شماره و ادامه اين مطلب میخوانيد)، دكتر معين را وزير كابينه خود و عبدالله نوری را دوست قديمی خود معرفی كرد و…
اين سخنرانی را عاری از پيرايههايش تنظيم كرده ايم كه میخوانيد. در ادامه نيز خبری كه مربوط به مصاحبه وی با محمد قوچانی است میآيد:
هاشمی رفسنجانی در اجتماعی كه برايش در حسينيه جماران( مكانی كه آيت الله خمينی در آن ظاهر میشود) ترتيب داده بودند و در جمع دفتر تحكيم وحدت (طيف شيراز) گفت:
اينكه در نظرسنجیها رأی من بالاتر است و شايد حضورم مشاركت را حداكثری كند كه میكند و شايد رأی بالايی داشته باشم و شايد بتوانم باندبازیها را كم كنم، جزو عوامل تشويقكننده حضور من در انتخابات است.
مدتی است كه در حسينيه جماران برنامه نداشتم و الان كه چنين برنامهای میبينم مقداری از خاطرات دوران حضور امام (ره) برای من زنده شده كه دوستداشتنی و تأثربرانگيز است. اين يك جلسه انتخاباتی نيست و هنوز هم ترجيح میدهم كس ديگری كه ظرفيت شخصی و مقبوليت مردمی داشته باشد مسؤوليت رياستجمهوری را بر عهده بگيرد. هنوز منتظرم، اما هرچه جلوتر میرويم، بر اساس نظرسنجیها اميدم نسبت به تحقق اين خواسته كمتر میشود. البته معمولا مردم در آستانه انتخابات نظرشان را ابراز میكنند.
آنچه كه در اين جلسه میگويم در خصوص انتخابات نيست و اگر روزی تصميم گرفتم وارد بحث انتخابات شوم بايد به سؤالات پاسخ دهم و نظرات و برنامههايم را ارائه كنم. نكتهای كه برای من باعث دلواپسی است و احتمال آمدنم را جدی میكند، شرايطی است كه در اطراف میبينم؛ خيلی روشن و بر اساس اطلاعات و اسناد، دشمنان انقلاب، آمريكا و همراهانش در غرب و ضد انقلاب داخلی و خارجی هدفهای مشخصی را در تبليغات انتخاباتی مطرح میكنند. اول اينكه آنها به طور جدی دنبال حداقل مشاركت اند. اين يك معيار شناختهشده است كه هر مقدار مردم كمتر میآيند يا دليل بیتفاوتی و يا مخالفتشان است. دوم اينكه آنها شديدا مايلند رييسجمهور با رأی كم انتخاب شود. رييسجمهوری كه درصد كمی از آرای مردم را داشته باشد، مشكل است كه خود را نماينده مردم در اظهارات و تصميماتش معرفی كند، اگرچه قانونا رييسجمهور است. نزد ديگران اعتبار لازم را ندارد. دموكراسی واقعی (از نگاه خارج) زمانی است كه آرای قابل قبولی داشته باشد. نكته سوم، ايجاد حداكثر تنش در انتخابات است. زخم زبانها، كينهتوزیها و كنايهها و طرد كردنها در نيروهای انقلاب جزو مرضهای اخير جامعه شده و غيرانسانی است. آنها میخواهند اين اختلافات را در انتخابات تشديد كنند.
زمانی كه دكتر معين وزير علوم من بود میگفت وقتی كه وزرای علوم ديگر كشورها نزد من میآيند از دو مسأله ابراز تعجب میكنند، يكی اينكه دانشجوهای ما واقعا درس میخوانند و دوم اينكه فضای دانشگاهها عوارض موجود در برخی كشورهای در حال توسعه را ندارد.
مايل نبودم كه دانشجويان، اساتيد را ارعاب كنند و تحت فشار قرار دهند. فضای دانشگاه واقعا بايد آزاد باشد و صاحبنظران حرفشان را بزنند. نبايد از حرف دانشجو در نشريه يا جلساتی كه برگزار میكند بترسيم. بايد به شبهات آنان به طور منطقی و علمی پاسخ دهيم.
در خصوص قتلهای زنجيرهای كه اينجا سئوال شد بايد بگويم:
من خيلی كم افراد را تنبيه كردم، ولی كسی كه به عنوان عامل اصلی مطرح شد در وزارت اطلاعات از نادر افرادی بود كه حكم لغو معاونت او را صادر كردم و بخاطر بینظمیهايش او را محاكمه اداری كرديم. هر حال آنها جناياتی كردند و مسؤوليتش با دولت بعد است كه بايد جواب بدهد و جواب هم داد و آقای خاتمی به آسانی از اين مسأله نگذشت ولی محاكمه او اعمال نشد.
هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سؤال ديگری در مورد عبدالله نوری و محاكمه او گفت: وقتی میخواستند ايشان را محاكمه كنند به رييس دادگاه گفتم كه بايد ملاحظه شود و سختگيری نشود. او نكتهای را گفت كه اگر آقای نوری قبول میكرد، وضع غير از اين میشد و آن نكته اين بود كه گفته بودند آقايان دفاعيات تندی را تهيه كردند كه قبل از ارائه در دادگاه میخواهند آن را منتشر كنند، اگر اين كار را انجام ندهند وضع متفاوت خواهد بود. من اين نكته را به آقای نوری گفتم كه البته ايشان به من نگفت اين كار را انجام میدهم ولی اين كار انجام شد و اين وضع پيش آمد. من خيلی تلاش كردم، نوری ا
پیام برای این مطلب مسدود شده.