26.09.2004

شكاف در سراپرده مافيای قدرت و ثروت بالا خواهد گرفت

منبع پیک نت
 
جدال در خيمه قدرت
1- برای نخستين بار، طرح ايجاد تغييرات در مديريت آستانقدس رضوی و كهولت سن آيت الله واعظ طبسی مطرح شد. 2- واعظ طبسی و مهدوی كنی از رياست جمهوری هاشمی رفسنجانی حمايت می كنند و مخالفت تمركز بيش از اين قدرت در بيت علی خامنه ای اند.3- فرماندهان سپاه رسما خود را آماده مديريت كشور اعلام كرده اند.4- مخالفان تمركز قدرت در دست علی خامنه ای، در شرايط كنونی هاشمی رفسنجانی را يگانه گزينه برقراری توازن قدرت و جلوگيری از افتادن رهبری مطلق كشور بدست فرماندهان سپاه و رهبر می دانند.
 
 
 
 
 آنچه در اجلاس اخير مجلس خبرگان رهبری، بعنوان بخشی از اختلافات در جناح راست بر سر رئيس جمهور آينده بروز كرد، اكنون بصورت نوعی تهديد از زبان برخی ائمه جمعه ها دنبال می شود. از جمله اين تهديدها، طرح و پيشنهاد تغييرات در مديريت آستانقدس رضوی است كه تاكنون از مرزهای قرمز جمهوری اسلامی در دوران رهبری علی خامنه ای بوده است. ‌حجت‌الاسلامی بنام‌ خدايی، بعنوان دبير ائمه‌ جماعات‌ شمال‌ شرق‌ تهران‌، خواهان تغيير در مديريت‌ آستان‌ قدس‌ رضوی شده است. او با صراحتی كه بايد حمايت رهبر و فرماندهان سپاه پشت آن باشد گفت:


“تعدادی از مسئولان‌ كشور كه‌ بر اثر كهولت‌ سن‌ و طولانی شدن‌ زمان‌ مسئوليت‌، كارآيی اوليه‌ خود را از دست‌ داده‌اند بايد تغيير كنند. از جمله در مديريت‌ آستان‌ قدس‌ رضوی كه انتقادات زيادی بر آن وارد است.


با توجه‌ به‌ سفر ميليون‌ها زاير در سال‌ به‌ مشهد مقدس‌، آستان‌ قدس‌ رضوی مي‌تواند با اتكا به‌ اين‌ سرمايه‌ بزرگ‌ معنوی فرهنگی، اقدامات‌ بزرگی انجام‌ دهد اما متاسفانه‌ در اثر فقدان‌ مديريت‌ قوی، حتی استفاده‌های ابتدايی مذهبی از اين‌ سرمايه‌ به‌ عمل‌ نمي‌آيد. ائمه‌ جماعات‌ شرق‌ تهران‌ در جلسه‌ مورخ‌ 28\6\83 خود به‌ عملكرد آستان‌ قدس‌ رضوی انتقادهای متعددی داشتند. به‌ رغم‌ سوابق‌ مبارزاتی قابل‌ توجه‌ حجت‌الاسلام‌ و المسلمين‌ واعظ‌ طبسی در پيش‌ از انقلاب‌ و عملكرد معتنابه‌ وی در آستان‌ قدس‌ كه‌ موجب‌ گسترش‌ اين‌ مجموعه‌ شده‌ است‌، بايد توجه‌ داشت‌ كه‌ مجموعه‌ آستان‌ قدس‌ رضوی يكی از بزرگ‌ترين‌ سازمان‌های فرهنگی و حتی اقتصادی كشور به‌ شمار مي‌رود و مي‌توان‌ بهتر از اين‌، اين‌ مجموعه‌ را اداره‌ كرد.


اين انتقاد صريح و بی سابقه، درست در زمانی طرح شده كه در داخل مجلس فرمايشی هفتم، نماينده بوشهر رسما خواهان تغيير رياست مجلس در سال دوم اين مجلس و بلند شدن حداد عادل (پدر عروس رهبر) از صندلی رياست مجلس و سپرده شدن آن بدست حجت الاسلام فاكر شد. فاكر از روحانيون كارگزار آستانقدس رضوی و واعظ طبسی است.


هاشمی رفسنجانی نيز پس از بازگشت از سفر مشهد و ديدار با واعظ طبسی، دو روز قبل از گشايش اجلاس اخير مجلس خبرگان رهبری گفت:” اگر بزرگان به اين نتيجه برسند كه من بهترين هستم، به صحنه انتخابات رياست جمهوری می آيم”


اين درحالی است كه گفته می شود، آيت الله مهدوی كنی نيز از حاميان رفسنجانی برای بازگشت به سمت رياست جمهوری و مخالف تمركز بيش از اين قدرت در بيت علی خامنه ای و فرماندهان سپاه است. آنها سرانجام اين مسير را حذف روحانيون و هم سرنوشت شدن با پاكستان وتركيه می دانند.


در پاسخ به اين تهاجم بود كه رهبر “علی لاريجانی” را به بهانه دادن گزارش فرهنگی كشور به مجلس خبرگان فرستاد تا بگويد علاوه بر علی اكبر ولايتی، او كانديدای ديگری را هم مورد نظر دارد كه شجره قوی روحانی دارد. علی لاريجانی خواهر زاده آيت الله جوادی آملی است و برادر بزرگ او نيز عضو شورای نگهبان و خود او نيز از اعضای سپاه پاسداران بود و مورد نظر فرماندهان سپاه نيز هست.


درادامه همين جدال است كه به خيمه آيت الله واعظ طبسی اينگونه يورش برده شده است. سرپرست مادام العمر آستانقدس رضوی كه علی خامنه ای رهبر خود را علی الاصول بايد مديون او و مهدوی كنی بداند. آيت الله احمد جنتی نيز ستون پنجم اين خرگاه است كه می خواهد شهردار تهران را جانشين محمد خاتمی كند تا هم حساب مجلس فرمايشی و خود ساخته را دراختيار داشته باشد و هم رياست جمهوری را بدست حزب الله بسپارد. او پدرخوانده حزب الله ايران است و شهردار تهران از كادرهای سابقه دار حزب الله ايران.


در اين جدال، جمعيت موتلفه اسلامی نيز به دو دسته تقسيم شده، همچنان كه جامعه روحانيت مبارزه به دو گرايش متمايل شده است. گروه متمايل به كنی و واعظ و گروه متمايل به علی اكبر ناطق نوری. روحانی كم سواد و بی ريشه ای كه بارها گفته “سرباز پا به پوتين رهبرم”. اين اختلاف خواه ناخواه روحانيون قوه قضائيه و شورای نگهبان و مجلس خبرگان را هم در بر گرفته، اما اين دسته بندی ها در سطوحی پائين تر از جدالی است كه از خيمه قدرت بيرون زده است. آيت الله شاهرودی رئيس قوه قضائيه بيش از آنكه به رهبر نزديك باشد مطيع واعظ طبسی است و آنگونه كه شايع است، از دخالت های “ميرحجازی” منشی رهبر در امور قضائی خسته شده است. بقای سعيدمرتضوی در سمت دادستان عمومی و انقلاب مركز، پس از رسوائی قتل زهرا كاظمی در واقع با ابلاغ ميرحجازی انجام شد. افشای ماجرای مركز مدرك سازی “هاوائی” و اين كه رئيس دادگستری مركز “عليزاده” نيز از همين مركز مدرك تحصيلی دانشگاهی گرفته و بسياری از اعضای شورای عالی قضائی نيز به همچنين، گوشه ها و واريزهای اختلافات اصلی در داخل خرگاهی است كه فعلا خيمه های پيرامونی آن را در بر گرفته است. آن حجت الاسلامی كه عليرغم حكم مادام العمر علی خامنه ای برای واعظ طبسی در سمت توليت آستانقدس رضوی امروز طرح تغييرات در آستانقدس را مطرح می كند، در واقع خواسته پيام جديد رهبر و فرماندهان سپاه را ابلاغ كند. همچنان كه مصاحبه جانشين رئيس ستاد نيروهای مسلح “سرلشكر رشيد” نيز با همين مسئوليت و ماموريت از طرف شورای فرماندهان سپاه به ميدان آمد و سپاه را آماده اداره كشور اعلام كرد.


با نزديك شدن زمان انتخابات رياست جمهوری، پايان انتخابات رياست جمهوری در امريكا و باقی ماندن بوش در كاخ سفيد، فشار برای ارجاع پرونده اتمی ايران به شورای امنيت سازمان ملل و خطرات نظامی كه تاسيسات اتمی ايران را تهديد می كند، می توان شاهد شكاف و اختلافات بيشتری در هيات حاكمه بود. اختلاف و شكافی كه مردم ناظر بی طرف آن شده اند، چرا كه عملا از صحنه رانده شده اند و به تماشاچی صحنه تبديل شده اند.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates