05.09.2004

نگاهی به مصاحبه عليرضا محجوب (دبير كل خانه كارگر)

پای سكولار و غيرسكولار را به ميان نكشيد دستور خصوصی سازی از بيت رهبری صادر می‌شود!
  منبع پیک نیت
                                                                           نجم الدين محمدی
 
 مدتی است مسئولين خانه كارگر ازمبارزه با خصوصی سازی سخن می‌گويند اما دقيقا روشن نمی‌كنند چه چيز را خصوصی سازی می‌دانند و به چه چيز در آن انتقاد دارند. درست است كه در خانه كارگر نيز مانند همه جای ديگر شكاف و اختلاف وجود دارد، اما نحوه انتقادات سخنگويان شناخته شده اين تشكيلات از خصوصی سازی طوريست كه شائبه پيوند آنها را با جناح مشخصی ازحاكميت بوجود می‌اورد.


برای نمونه می‌توان به مصاحبه 16 شهريور خبر گزاری ايسنا با “عليرضا محجوب” دبير كل خانه كارگر اشاره كرد كه ايسنا او را از “سرسختترين مخالفان خصوصی سازی” معرفی ميكند. محجوب در شرايطی اين لقب را ميگيرد كه دو ماه پيش از ان در مصاحبه ای با ايلنای هفدهم مرداد ماه گفته بود: “ما مخالف خصوصی سازی نيستيم. با شرايط فعلی خصوصی سازی مخالفيم. خصوصی سازی درنهايت عامل بهسازی اقتصاد است.” از صدمات استبداد و ديكتاتوری برای يك ملت و منفعت و نفع ان برای يك اقليت، يكی هم جلوگيری از وجود سنديكاها و تشكيلات مستقل كارگری است. نتيجه از جمله آن می‌شود كه رييس تنها تشكيلات رسمی‌و مجاز كارگری به جای دفاع از نقش سازنده نظارت مردمی، عمومی‌ و كارگری براقتصاد، خصوصی سازی را عامل “بهسازی” اقتصادی معرفی می‌كند.


اقای محجوب در ادامه همين مصاحبه می‌گويد: خصوصي‌سازی مساوی با جنگ منفعت است، اصالت دادن به منافع و تضادهايی است كه سال‌هاست آنها را نفی كرده‌ايم. اصولا كساني‌كه به يك هويت معنوی مثل اعتقاد اسلامی‌پايبند باشند، نمي‌توانند طرفدار خصوصي‌سازی باشند. آنهايی كه دم از خصوصي‌سازی مي‌زنند، اما خودشان را غيرسكولار مي‌دانند، از آنها تعجب مي‌كنيم، چرا كه طرفداران خصوصي‌سازی اصولا سكولار هستند.” تعجب ما برخلاف آقای محجوب از كسی است كه خود را رهبر تشكيلات كارگری معرفی می‌كند اما بحث خصوصی سازی را به دعوای مسلمان و نامسلمان و سكولار و غيرسكولار می‌كشاند. هر كارگر و مزد يری اگر خواندن و نوشتن و حتی جمع و تفريق را هم نداند اين را می‌داند كه منافع طبقاتی مسلمان و بی دين و سكولار و ناسكولار سرش نمی‌شود.


اما از اقای محجوب براساس سخنان خود می‌توان پرسيد: در ديداری كه همين اواخر با هاشمی‌رفسنجانی داشتيد تا او را به شركت در انتخابات رياست جمهوری تشويق كنيد آيا تعجب خود را ازاقدامات “سكولار” رفسنجانی در خصوصی سازی همانجا بيان كرديد؟ آيا شده يك بار خانه كارگر بجای آنكه برود جلوی “سازمان تامين اجتماعی” تظاهرات كند دربرابر مجمع تشخيص مصلحت نظام و حزب موتلفه و دفتر رهبری كه دستورالعمل های خصوصی سازی از آنجا صادر می‌شود تظاهرات كند و به اين اقدامات “سكولار” اعتراض كند؟


آيا ايشان سخنان علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ‌را در دفاع سرسختانه از خصوصی سازی هنگام بحث تدوين ” جهت گيری های كلی نظام” فراموش كرده است؟ شايد هم بد نباشد برای تازه كردن حافظه آقاي محجوب در آخر كلام به مصاحبه يكی از”سكولار”ترين افرادی كه ايشان تاكنون او را ناديده گرفته از قول خبرگزاری ايلنا اشاره كنيم:


حبيب الله عسكراولادی دبيركل حزب موتلفه با بيان اينكه ” با اقتصاد دولتی كاملا مخالفم” تصريح كرد: “اگر اقتصاد دولتی حاكميت يابد تمام استعدادها و فعاليت ها تحت الشعاع اين اقتصاد مبتنی بر بينش سوسياليستی قرار می‌گيرد.”

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates