در آستانه تشکیل اجلاس مهم سران بازار مشترک در آتن ایران در تنگنای همسو شدن اروپا با امریکا
پیک نت:
در آستانه تشکیل اجلاس مهم سران بازار مشترک در آتن، که گفته می شود ادامه مذاکرات اجلاس سران 8 کشور مهم سرمایه داری جهان در فرانسه است، روزنامه junge Welt چاپ آلمان تفسیری را در باره آینده مناسبات اروپا و امریکا و همسوئی آن ها در رابطه با ایران منتشر کرد. در اجلاس سران بازار مشترک اروپا که امروز در آتن گشایش می یابد مهم ترین محورهای از قبل تعیین شده عبارتند از “مهاجرت و همآهنگی در قوانین پذیرش پناهجویان خارجی”، شرایط کنونی عراق و آینده ایران و کره شمالی. امریکا استراتژی خود در رابطه با ایران را در اجلاس سران 8 کشور بزرگ صنعتی تشریح کرده و اکنون سران اروپا پیرامون آن به بحث خواهند نشست.
برگرداننده بابک
در ایران نشانه های تکرار سناریوی یوگسلاوی بچشم می خورند. از دو حال خارج نیست یا
ادامه اعتراضات مردم رژیم تهران را مجبور به استفاده از قوه قهریه خواهد کرد و یا در دراز مدت موجبات شکنندگی آن را فراهم می سازد. در حالت اول وقوع جنگ داخلی حتمی است و در این صورت حمله نظامی به ایران دیگر بی مورد می شود.
اروپا حاضر نیست از تقسیم بندی های آتی جهان بی نصیب بماند. وزرای خارجه اتحادیه اروپا در نشست اخیر خود در لوکزامبورگ بوضوح بر این امر تاکید ورزیدند. طی این نشست اعلام شد که می بایست به هر نحو از گسترش سلاح های کشتار جمعی جلوگیری کرد واینکه عملیات نظامی برای پیشگیری از بکار گیری سلاح های اتمی، بیولوژیکی و شیمیایی توسط کشور های مظنون محتمل است.
بدین ترتیب، محافل حاکمه اروپا استراتژی جنگ پیشگیرانه ایالات متحده را می پذیرند.
این پیام بروکسل به کشورهای نافی حقوق بشر در درجه اول متوجه حکومت ایران می باشد. بخصوص که این کشور در زمره کشورهای محور شرارت جای گرفته است. همانند عراق پیش از جنگ، رهبری ایران نیز در مو قعیتی است که باید میان تسلیم سیاسی و جنگ یکی را انتخاب کند.
پس از ناکامی سیاست مسالمت جویانه اروپا در قبال عراق، اروپا مایل نیست بار دیگر از یک تجاوز امپریالیستی محروم بماند. چرا که از طریق بکار گیری قدرت پیشگیرانه علیه حکومت های منفور مردم کشورهای مورد نظراست که غارت منابع ملی آنها ممکن می گردد.
دراین جهت اروپایی ها باید در سیاست خود در قبال ایران تجدید نظر اساسی و پایه ای بکنند. سالها اروپا در قبال ایران استراتژی تغییر از طریق گفتگوی انتقادی را پی می گرفت. سیاست نرمی که قرار بود به تقویت لیبرالهای اقتصادی و طرفداران جهانی سازی در هیئت حاکمه ایران بیانجامد. در مقابل، آمریکا استراتژی تهدید آشکار نظامی را دنبال می کرد.
این استراتژی اکنون توسط پایتخت های اروپایی و بویژه برلین دنبال می شود. سخنگوی سیاست خارجی و مسائل امنیت فراکسیون حزب سوسیال دمکرات آلمان نگرانی عمیق خود را از برنامه های تسلیحات اتمی ایران و سرکوب اعتراضات اخیر اعلام کرد. در ایران نشانه های تکرار سناریوی یوگسلاوی بچشم می خورند. از دو حال خارج نیست یا اعتراضات مداوم رژیم تهران را مجبور به استفاده از قوه قهریه خواهد کرد و یا در دراز مدت موجبات شکنندگی آن را فراهم می کند. در حالت اول وقوع جنگ حتمی است و ایران را به یک طعمه جنگی تبدیل می کند و در حالت دوم نیز حمله نظامی بی مورد خواهد بود.
پیام برای این مطلب مسدود شده.