25.11.2006

وزیر کشور : ‪در آستانه انتخابات، نشاط سیاسی در کشور حاکم است

خُسن آقا: حتما قرار شده داخل حوزه‌های اخذ رای سید علی چلاق تنبک بزنه و احمقی نژاد هم ادا و اطوار عنتر دربیاره!
ایلنا: مصطفی پورمحمدی وزیر کشور در سخنانی در آستانه دو انتخابات سراسری و انتخابات میاندوره ای مجلس ، به وجود نشاط سیاسی در کشور اشاره و از انجام تغییراتی در انتخابات سخن گفت که در قالب لایحه جامع انتخابات رخ خواهد داد.

وی افزود: امسال ‪ ۴۶‬میلیون نفر واجد شرایط برای مشارکت در انتخابات خبرگان هستند و حدود ‪ ۴۴‬میلیون نفر نیز واجد شرایط برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هستند.

به گزارش روز جمعه روابط عمومی وزارت کشور ،”مصطفی پورمحمدی” در مورد علت تفاوت در تعداد شرکت‌کنندگان در دو انتخابات یادشده ،گفت : این تفاوت به این سبب این است که در روستاهای کمتر از ‪ ۲۰‬خانوار و برخی شهرکها که تابع هیچ شهری نیستند و روستا هم به شمار نمی‌آیند ، نمی‌توانیم انتخابات برگزار کنیم.

وی تصریح کرد ، ضمن اینکه انتخابات شوراها مخصوص همان محل است و ربطی به مجموعه بزرگتر ندارد . همچنین اگر تعداد افراد نامزد به حد نصاب نرسید ،نمی‌توانیم انتخابات برگزار کنیم.به‌همین سبب برآورد وزارت کشور از واجدین شرایط در انتخابات شوراها، تعداد ‪ ۴۴‬میلیون نفر است .

وزیر کشور سپس با بیان اینکه حدود ‪ ۶۴‬هزار حوزه اخذ رای با ‪ ۱۲۸‬هزار صندوق داریم،افزود : علاوه‌بر انتخابات خبرگان رهبری وشوراهای شهر و روستا ، انتخابات میان دوره‌ای تهران ، بم و اهواز نیز برگزار می‌شود.

پورمحمدی اظهار داشت :با وجود تمام دشورایها، خوشبختانه امکانات لازم فراهم شده است و احساس می‌کنیم که نشاط اجتماعی برای مشارکت خوب‌و رضایتبخش است .

وزیر کشور در مورد ایجاد تحول و تغییر در مکانهای برگزاری و صندوقها در انتخابات ‪ ۲۴‬اذر ماه ‪ ۸۵‬گفت:ازهمان ابتدای پیروزی انقلاب که مردم در صندوقهای ساده رای می‌انداختند، محتوای رای برایشان اهمیت داشت و مردم یک نظام الهی را در همان صندوقهای ساده شکل دادند.اما شکل و فرم صندوقها و محل برگزاری انتخابات هم مهم است.

وی سپس افزود: به همین سبب با وجود انکه به این صندوقهای با شکل ساده ارج می‌گذاریم ، اما تلاش کردیم صندوق مناسبی تهیه و تولید کنیم که مشابه ان در کشورهای دیگر هم استفاده می‌شود و شکل ، جنس و رنگ مناسبی داشته باشد،مهمتر از همه اینکه قابل نگهداری باشندو در دوره‌های متعدد بتوانیم از انها استفاده کنیم.

وزیر کشور تصریح کرد ، شکل ، رنگ و طراحی این صندوقها طوری است که حس را در مردم زنده می‌کند. همچنین شعار و کلام جاودانه و الهی حضرت امام(ره ) ” میزان رای ملت است ” در پیشانی انتخابات به عنوان شعار اصلی وجود دارد.

همچنین شعاری هم برای همکاران انتخاباتی ماخوذ از حدیثی از حضرت امام جعفر صادق (ع) ” اختبرواهم عند صدق الحدیث و اداء الامانه ” یعنی خودتان را با راستگویی و اداء امانت بیازمایید، انتخاب کرده‌ایم و منظور این بوده که خود برگزارکنندگان نیز باید کمال دقت را داشته باشند.

وزیر کشور گفت : فراهم کردن آرامش و سهولت برای رای دادن مردم وظیفه و دغدغه ما می‌باشد و به همین سبب سعی شده است که در محلهای بهتر و مناسب مساجد و مدارس صندوقها تعبیه شوند تا در فضای وسیع مردم بتوانند باارامش بیشتر رای دهند.

پورمحمدی اظهار داشت:در لایحه جدید نظام جامع انتخاباتی که در دست بررسی است، تسهیلات خیلی وسیع‌تری اندیشیدیم. به طوری که هر فردی که می‌خواهد رای دهد ، کارت انتخاباتی به در منازل ارسال می‌کنیم وبه‌طور ساده سووال می‌کنیم که ایا در انتخابات شرکت می‌کند یا خیر ؟ و هر فردی که امادگی رای دادن داشته باشد ، در فیش اب ، برق و یا تلفن بله یا خیر را اعلام می‌کند.

وی تاکید کرد، بنابراین با نام فرد مورد نظر کارت انتخاباتی به‌آدرس منزل او ارسال و در همان کارت نزدیکترین صندوق برای رای دادن رابه تک تک افراد اعلام می‌کنیم.

وزیر کشور گفت : اکنون در اکثر نقاط دنیا نیز این روش اجرا می‌شود.

وی اظهار داشت :وزارت کشور و تمام دستگاهها کار را با قوت انجام دهند.

زیرا کارها بدون قوت به سرانجام نمی‌رسند. وزارت کشور به دلیل ماموریتهای سنگین ،این نیاز را بیشتر احساس می‌کند. بنابر این باید همراهان ،یاران و دست‌اندرکاران و مجریان این حوزه افراد مجرب ، قوی و در موقعیتهای شغلی برجسته باشند تا توان اداره امور این وزارتخانه را داشته باشند.

پورمحمدی افزود: ما نیز خوشحال هستیم که از وجود این افراد در حوزه‌های ستادی، استانداریها ،فرمانداریها و حتی حوزه‌های کارشناسی برخوردار هستیم.

وزیر کشور گفت : من نیز تلاش کردم که مدیریتم برآیند مجموع این توانمندیها باشد و همکارانم رابه‌عنوان یاران دلسوز و خوش فکر و صاحبنظر در نگاه مدیریتی لحاظ کنم. طبعا با این نگاه فکر می‌کنم ،اینها به سطح مدیریت کلان وزارت کشور افزوده‌اند. زیرا تلقی‌ام این است که در مدیریت نوین باید از مدیریتهای تک محوری و قیم مابانه دور شویم.

پورمحمدی تاکید کرد ، باید نگاهی مدیریتی و جامع و پیوند خورده‌با مجموعه عوامل موثر در مدیریت و بخصوص عناصر انسانی داشته باشیم و خوشبختانه در زمان حاضر همه چیز خوب پیش می‌رود.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates