در پی طرح تغییر ساختار سازمان مدیریت و برنامه ریزی از سوی محمود احمدی نژاد، چهل نفر از کارشناسان ارشد سازمان تقاضای استعفا دادند
رادیوفردا: طرح تغییر ساختار سازمان مدیریت و برنامه ریزی، که از سوی محمود احمدی نژاد مطرح شده، بحران درونی این سازمان را شدت بخشیده، تا جایی که به گفته منابع خبری تهران، حدود چهل نفر از کارشناسان ارشد آن تهدید به استعفای دسته جمعی کرده اند. برغم تکذیب های رسمی، چنین پیداست که سازمان مدیریت و برنامه ریزی، یکی از سه قطب عمده سیاستگذاری اقتصادی جمهوری اسلامی با بحرانی جدی روبرو است. روزنامه آسیا در شماره بامداد امروز دوشنبه شمار کارشناسان ارشد مستعفی سازمان را چهل نفر گزارش داد. پیش از این خبر استعفای فرهاد رهبر رئیس سازمان انتشار یافته بود که بعدا از سوی خود او تکذیب شد. خبرگزاری «مهر» در گزارش دیروز خود نوشت سه تن از معاونان ارشد سازمان به دلایل گوناگون از ادامه همکاری با دولت نهم منصرف شده اند و کنار رفتن آنها نهایی است. آقای احمدی نژاد چهارشنبه گذشته گفت در راستای آبادانی کشور می خواهد پس از چند دهه ساختار سازمان مدیریت و برنامه ریزی را دگرگون کند.
طرح تغییر ساختار سازمان مدیریت و برنامه ریزی، که از سوی محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی مطرح شده، بحران درونی این سازمان را شدت بخشیده، تا جایی که به گفته منابع خبری تهران، حدود چهل نفر از کارشناسان ارشد آن تهدید به استعفای دسته جمعی کرده اند. جزئیات بیشتر در گفتار اقتصادی امروز رادیو فردا از فریدون خاوند.
فریدون خاوند (پاریس): به رغم تکذیب های رسمی، چنین پیدا است که سازمان مدیریت و برنامه ریزی، یکی از سه قطب عمده سیاستگذاری اقتصادی جمهوری اسلامی در کنار بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی، با بحرانی جدی روبرو است.
به گزارش دیروز خبرگزاری «مهر»، شماری از معاونان و مدیران کل سازمان مدیریت و برنامه ریزی دسته جمعی استعفا کرده اند، اما استعفای آنها با مخالفت فرهاد رهبر، رئیس سازمان، روبرو شده است. روزنامه «آسیا» چاپ تهران در شماره بامداد امروز خود شمار کارشناسان ارشد مستعفی سازمان را چهل نفر گزارش می دهد. پیش از این خبر استعفای شخص فرهاد رهبر از سوی منابع خبری مهم جمهوری اسلامی انتشار یافته بود که بعدا از سوی خود او تکذیب شد. خبرگزاری «مهر» در گزارش دیروز خود میگوید سه تن از معاونان ارشد سازمان، علی طیب نیا، فرهاد دژ پسند و مهدی رحمتی، به دلایل گوناگون، از ادامه همکاری با دولت نهم منصرف شده اند و کنار رفتن آنها، به گزارش همان منبع، نهایی است.
به نظر می رسد که ریشه اصلی بحران کنونی در سازمان مدیریت و برنامه ریزی، تصمیم به تجدید ساختار آن است که از سوی محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری اسلامی گرفته شده. آقای احمدی نژاد چهارشنبه گذشته گفت در راستای آبادانی کشور می خواهد پس از چند دهه ساختار سازمان مدیریت و برنامه ریزی را دگرگون کند. جزئیات دگرگونی مورد نظر رئیس جمهوری اسلامی اعلام نشده، ولی هدف کلی، آنگونه که رسما گفته میشود، اعطای استقلال عمل بیشتر به سازمان های استانی مدیریت و برنامه ریزی است.
از دیدگاه بعضی از منابع کارشناسی تهران که با این طرح مخالفت میورزند، دولت قصد دارد سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها را مستقیما زیر مجموعه استانداری ها قرار دهد و به این ترتیب کنترل خود را بر تنظیم، تخصیص و مصرف بودجه شدت بخشد. همان منابع می گویند که در صورت پیاده شدن این طرح، سازمان مدیریت و برنامه ریزی به نهادی بی اختیار در خدمت دولت بدل خواهد شد.
پیام برای این مطلب مسدود شده.