دستاوردهاي بزرگ ديپلماسي ايران تحتالشعاع اختلاف جناحي قرار نگيرد
بازتاب:
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: در شرايطي كه ايران در امتيازات قابل توجهي را در عرصه بينالملل كسب كرده و در آستانه يك پيروزي بزرگ در حوزه ديپلماسي است، نبايد اختلافات جناحي باعث شود تا اين پيروزي تحتالشعاع مسائل سياسي قرار گيرد.
دكتر محسن رضايي در گفتوگو با «بازتاب» افزود: در حالي كه پس از 11 سپتامبر و حمله آمريكا به افغانستان، دولت وقت ايران، بيشترين همكاري ممكن باسازمان ملل و اجلاس بن انجام داد، جورج بوش ايران را عضو محور شرارت معرفي كرد و اكنون كه در جريان جنگ لبنان، جمهوري اسلامي در كنار مردم لبنان ايستاده است، رئيسجمهور آمريكا نرمترين موضع خود طي پنج سال گذشته را در برابر ايران ميگيرد و عقب نشيني از مواضع ماجراجويانه خود از نشانههاي موفقيت ديپلماسي مبتني بر ايستادگي منطقي و دفاع از منافع ملي، در مقايسه با ديپلماسي مبتني بر اعتماد يكسويه و انفعال در برابر غرب وسياست تنش زدايي يكطرفه است.
رضايي توضيح داد: آيا عاملي غير از ايستادگي، عزت نفس و اقتدار باعث شده است تا كاخ سفيد، امروز كه جمهوري اسلامي شجاعانه و با روندي منطقي در سياست خارجي، به ويژه پرونده هستهاي در حال دفاع از حقوق قانوني خود است، جورج بوش مجبور به تمجيد از ملت ايران شود و با غلاف كردن شمشير زورگويي و قلدرمآبي، بر راهحل ديپلماتيك پرونده هستهاي تأكيد كند واز شعارهاي تند وغير منطقي خود دست بكشد؟
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: اصلاحطلبان و ديگر منتقدان دولت بايد بدانند كه علت اصلي تغيير ادبيات و برخورد آمريكا با ايران و حمايت ظاهري از اعتدال، تغيير در نگرش و اعتقادات كاخ سفيد نيست، بلكه ضعف و ناتواني آمريكا در برابر ايستادگي جمهوري اسلامي موجب شده است تا به جاي اعتراف به شكست، سعي كند به حمايت از اعتداليون در ايران بپردازد، در حالي كه بايد آمريكا به اين سؤال پاسخ دهد، چرا پيش از اينكه گروه مذكور در ايران قدرت داشتند، به جاي حمايت و پشتيباني از ميانه روها با قرار دادن ايران در محور شرارت، همه توانايي خود را براي تضعيف ايران بسيج كرده بود.
محسن رضايي خاطرنشان كرد: در شرايط فعلي نه اصلاحطلبان بايد فريب اين چراغ سبز و حمايت ظاهري آمريكا را بخورند و نه ماجراجويان اعتراف تلويحي آمريكا به شكست شيوه قبلي خود را به بهانه براي افراطيگري و حركتهاي غيرمنطقي تبديل كنند. بلكه بايد با ادامه ديپلماسي معقول و منطقي مبتني بر ايستادگي و دفاع از منافع ملي، دستاوردهاي دور جديد سياست خارجي كشور را تثبيت كرد.
وي در پايان گفت: از احزاب، نمايندگان محترم مجلس و رسانههاي گروهي نيز انتظار ميرود اجازه ندهند اختلافات سياسي و مسائل داخلي، موجب شود كه اين پيروزي بزرگ در عرصه سياست خارجي تحتالشعاع قرار گيرد.
پیام برای این مطلب مسدود شده.