06.09.2006

ايران جنگنده توليد داخل را آزمايش کرد

خُسن آقا: از قدیم گفتن دروغ هرچه بزرگتر بهتر
پیک ایران:
بی بی سی : منابع نظامی ايران از استفاده از يک نوع جنگنده پيشرفته ساخت داخل در رزمايش (مانوور) مشترک نيروی هوايی و زمينی خبر داده اند.
روز چهارشنبه، 6 سپتامبر، خبرگزاری دولتی ايران به نقل از سرلشگر عطا الله صالحی، فرمانده کل ارتش، گزارش کرد که در رزمايش “ضربت ذوالفقار” که در منطقه شمال غرب ايران اجرا شد، جت جنگنده “صاعقه” ساخت داخل برای بمباران هدف های فرضی مورد استفاده قرار گرفت.
به گفته سرلشگر صالحی، “طراحی، تغيير شکل، بهينه سازی و توانمند سازی” اين هواپيما توسط مهندسان دانشگاه نيروی هوايی ارتش انجام شده است.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی جنگنده صاعقه را مشابه هواپيمای اف -18 اما توانمندتر از آن توصيف کرده و گفته است که هيچ کشوری در زمينه اجرای اين طرح با نيروی هوايی ايران همکاری نداشته است.
وی گفته که کشورهای آمريکا، روسيه، چين و هند به طور مشترک و برخی کشورهای اروپايی از فناوری توليد اين هواپيما برخوردار هستند اما تاکيد کرده که هواپيمای صاعقه کاملا توليد داخل است.
جنگنده صاعقه در مرحله چهارم از رزمايش موسوم به ضربت ذوالفقار مورد استفاده قرار گرفت که به گفته فرمانده کل ارتش، حاوی عمليات مشترک نيروی زمينی و هوايی بوده است.
خبرگزاری ايرنا روز سه شنبه نيز گزارش کرده بود که در رزمايش ذوالفقار، موشک زمين به هوا از نوع “هاک” بهينه شده در صنايع دفاع نيروی هوايی ارتش با موفقيت آزمايش شد.
رزمايش ضربت ذوالفقار بيش از دو هفته پيش آغاز شده و مراحل قبلی آن شامل عمليات زمينی، دريايی و هوايی در نقاط مختلف کشور به اجرا در آمده است.
به گزارش ايرنا، فرمانده کل ارتش در مورد پيام اين رزمايش برای کشورهای همسايه گفت که اين کشور ها معتقدند که جمهوری اسلامی تهديدی برای آنها محسوب نمی شود.
سرلشگر صالحی گفت که اگر تهديدی هم وجود داشته باشد، به گفته وی، از سوی “دشمن فرامنطقه ای” است.
نيروهای مسلح ايران در جريان رزمايش هايی که در ماه مارس و آوريل سال جاری در منطقه خليج فارس به اجرا گذاشتند اعلام داشتند که چند فروند موشک ساخت داخل را آزمايش کرده اند.
رزمايش ضربت ذوالفقار در حالی به اجرا گذاشته شده است که نيروهای آمريکايی در عراق و افغانستان حضور دارند و ايران با بحران ناشی از فعاليت های هسته ای اين کشور مواجه است.
قبل از انقلاب اسلامی سال 1979، ارتش ايران بخش عمده ای از تسليحات و تجهيزات پيشرفته خود را از آمريکا تامين می کرد اما بعد از استقرار جمهوری اسلامی، آمريکا صدور اين اقلام به ايران را متوقف کرد و جمهوری اسلامی را هدف تحريم اقتصادی قرار داد.
در حال حاضر، ايالات متحده خواستار وضع تحريم هايی عليه ايران به دليل ناديده گرفتن قطعنامه شورای امنيت برای توقف غنی سازی اورانيوم شده که در صورت تصويب، احتمالا شامل منع صدور تجهيزات و فناوری دارای کاربرد دوگانه نظامی و غيرنظامی نيز خواهد بود.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates