پیشنهاد جنجالی موسسه امریکائی مامور تغییرحاکمیت ایران
پیک نت:
سهراب سبحانی، امریکائی ایرانی تباری که خود را آماده نخست وزیری می کند
دیلی استار چاپ لبنان در یک گزارش جنجالی نوشت:
واشنگتن برنامه احیای سلطنت پهلوی در ایران را دارد و در همین رابطه موسسه تحقیقاتی “اینترپرایس” که از طرف کاخ سفید و وزارت دفاع امریکا مسئول بررسی تغییر حاکمیت در ایران شده یک ایرانی تبار مقیم امریکا را بعنوان نخست وزیر آینده ایران معرفی کرده است. این ایرانی مقیم امریکا “سهراب سبحانی” نام دارد و دارای روابط تنگاتنگی با شرکت های نفتی امریکا می باشد. سبحانی در عین حال یکی از سه گرداننده اصلی موسسه تحقیقاتی “اینترپرایس” است. مایکل لدین مسئول این موسسه می باشد.
سبحانی پیش تر از جمله کاندیداهای سناتوری درامریکا بوده و گفته می شود از همدوره های تحصیلی رضا پهلوی و مشاور ارشد کنونی وی می باشد.
مایکل لدین در باره سبحانی می گوید: سبحانی مسلط به اوضاع ایران و منطقه است و در رابطه با دریای خزر و تمام تصمیماتی که دولت جمهوری آذربایجان در سالهای اخیر گرفته او بعنوان مشاور ارشد علی اف حضور و نقش داشته است.
او متولدایران است اما مانند زلمای خلیل زاد، مشاور افغان تبار کاخ سفید در امور ایران، افغانستان و عراق سالهاست که در امریکا بسر می برد. نزدیکی او به کاخ سفید چنان است که جورج بوش قبل از رفتن سفر به خاورمیانه و بویژه عزیمت به قطر با او ملاقات و مشورت کرد. سبحانی متخصص انرژی نفت است.
در جریان همایش اخیر مشروطه خواهان و جمهوریخواهان در واشنگتن او در کنار مایکل لدین از جمله سازماند هندگان این همایش بود.
خبر دیلی استار در مطبوعات امریکا نیز بازتاب یافت، بویژه آنکه یک روزنامه لبنانی و همزمان با حضور بوش در خاورمیانه و درحال مذاکره با سران کشورهای عرب درگیر با اسرائیل در شرم الشیخ انتشار یافت. مذاکراتی که قرار است از درون آن یک دولت مستقل فلسطینی با گرایش های راست متمایل به اسرائیل بیرون بیآید و به زعم کاخ سفید و رهبران اسرائیل جنگ در منطقه خاتمه یابد. اسرائیل پیوسته در انتظار یک ایران متحد خویش بسر می برد و طبعا با تشکیل دولت فلسطینی و با هدف محاصره و منزوی ساختن جمهوری اسلامی در لبنان، فلسطین و عراق طرح هائی اینگونه نیز می تواند – حداقل در سطح فشار روانی به حاکمیت جمهوری اسلامی و امیدوار ساختن هرچه بیشتر مردم به نجات دهنده ای در خارج از کشور- منتشر شده باشد.
واکنش رادیوهای فارسی زبان امریکا و همچنین مطبوعات فارسی زبان در ایالات متحده نسبت به این خبر توام با جنجال و مخالفت بوده است.
پیام برای این مطلب مسدود شده.