02.09.2006

مديرکل مبارزه با مفاسد اجتماعي ناجا: 5 درصد ديش‌‏هاي ماهواره توسط پليس جمع‌‏آوري شده است

خُسن آقا: نصفه پر لیوان را باید دید، هنوز 95 درصد دیشها روی پشت‌بام‌ها باقی است. این نشان ضعف جمهوری اسلامی است نه قدرت آن
پیک ایران: مديركل مبارزه با مفاسد اجتماعي نيروي انتظامي گفت: در سال جاري، حدود 110 هزار قطعه تجهيزات ماهواره‌‏اي از باندهاي قاچاق ماهواره و مجتمع‌‏هاي مسكوني سراسر كشور جمع‌‏آوري شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري كار ايران ايلنا, سردار احمد روزبهاني, مديركل مبارزه با مفاسد اجتماعي نيروي انتظامي, در جمع خبرنگاران, گفت: براساس مصوبه مجلس, ورود, توليد, نصب, نگهداري و استفاده از تجهيزات ماهواره ممنوع است و ميزان جريمه استفاده از ماهواره نيز تعيين شده است.
وي افزود: ناجا در بحث جمع‌‏آوري ماهواره به عنوان ضابط قضايي عمل مي‌‏كند و در ماه‌‏هاي اخير جمع‌‏آوري ماهواره‌‏ها را به شكل گسترده‌‏تري دنبال كرده است.
روزبهاني با اشاره به اينكه بسياري از ناامني‌‏هاي اخلاقي تحت تاثير برنامه‌‏هاي ماهواره ايجاد مي‌‏شود, خاطرنشان كرد: با توجه به بررسي‌‏هاي صورت گرفته از افراد دستگير شده، بخشي از آنان علت انحرافات خود مانند فرار از خانه يا عاصي شدن را برنامه‌‏هاي ماهواره اعلام كرده‌‏اند.
وي يادآور شد: با تذكر و اعلام ناجا، بسياري از افراد و مديران مجتمع‌‏هاي مسكوني شخصاً نسبت به جمع‌‏آوري ماهواره‌‏هاي خود اقدام كرده‌‏اند و تنها 5 درصد ديش‌‏هاي ماهواره توسط پليس جمع‌‏آوري شده است.
مديركل مبارزه با مفاسد اجتماعي نيروي انتظامي افزود: نيروي انتظامي براي جمع‌‏آوري ماهواره وارد منازل افراد نشده و تنها در موارد لزوم با هماهنگي مدير مجتمع، به مشاعات ساختمان‌‏ها وارد شده است.
به گفته وي, استفاده از ماهواره جرم است و اگر در سطح شهر به صورت جرم مشهود قابل مشاهده باشد، مامور پليس نسبت به تذكر به افراد منزل يا جمع‌‏آوري ديش اقدام مي‌‏كند.
روزبهاني با تاكيد بر اينكه استفاده از ماهواره در كشور ما چندان فراگير نيست, گفت: كمتر از 50 درصد مردم از ماهواره استفاده مي‌‏كنند.
مديركل مبارزه با مفاسد اجتماعي نيروي انتظامي تصريح كرد: در سال‌‏هاي 81 و 82 طرح‌‏هايي براي جمع‌‏آوري ماهواره ارائه شد، اما به دليل وجود اختلاف‌‏نظرهايي ميان برخي دستگاه‌‏ها و انتقاد شديد رسانه‌‏ها اين طرح‌‏ها اجرايي نشد.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر استفاده از ماهواره‌‏هاي كتابي با پيشرفت تكنولوژي, گفت: ما نمي‌‏توانيم در حال حاضر قانون را، با اين توجيه كه 5 سال آينده با پيشرفت تكنولوژي و توسعه فضاي ارتباط امكان جمع‌‏آوري ماهواره‌‏ها وجود ندارد، اجرا نكنيم.
به گفته روزبهاني, فرار دختران از منزل, بدحجابي و خشونت‌‏هاي موجود در دبيرستان‌‏ها تحت تاثير ماهواره ايجاد مي‌‏شود.
وي يادآور شد: در صورتي كه ماموران پليس در جمع‌‏آوري ماهواره‌‏ها تخلف كنند، مردم مي‌‏توانند به بازپرسي ناجا شكايت كنند و قطعاً شكايت آنان پيگيري خواهد شد.
مديركل مبارزه با مفاسد اجتماعي نيروي انتظامي افزود: ديش‌‏هاي ماهواره پس از جمع‌‏آوري با حكم قضايي به صدا و سيما تحويل داده مي‌‏شود كه پس از آن ديش‌‏ها پرس يا ذوب خواهند شد.
وي با تاكيد بر اينكه ناجا ماهواره افرادي را كه مجوز دريافت كرده‌‏اند جمع‌‏آوري نمي‌‏كند, گفت: افراد مي‌‏توانند براي استفاده از ماهواره از وزارت ارشاد يا ساير نهادهاي مربوط مجوز دريافت كنند.
روزبهاني, در خصوص جمع‌‏آوري زنان خياباني افزود: ضابط قضايي اجازه جلب و دستگيري هر فردي را كه مرتكب جرم مشهود شده باشد, يا عملي خلاف قانوني انجام داده باشد را دارد.
وي تصريح كرد: همه افرادي كه آرايش زننده و حجاب نامناسب دارند زن خياباني نيستند، اما به عنوان يك الگو توسط پليس دستگير مي‌‏شوند و بعد از بازداشت ضمن تذكر و ارشاد، خياباني بودن آنان مشخص مي‌‏شود.
روزبهاني گفت: اگر افراد نمي‌‏خواهند كه پليس به آنان تذكر دهد، خودشان آرايش زننده نداشته باشند و حجاب معقول را رعايت كنند.
مديركل مبارزه با مفاسد اجتماعي نيروي انتظامي يادآور شد: تنها نيروهاي گشتي ويژه گشت ارشاد نسبت به جمع‌‏آوري زنان خياباني اقدام مي‌‏كنند و به هيچ وجه از سربازان و نيروهاي آموزش نديده براي اين امر استفاده نمي‌‏شود.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates