عروس گردانی با هليکوپتر در تهران
خُسن آقا: حکومت مستظعفین را میبینید چنان پر برکت شده که عروس گردانی با هلیکوپتر هم رواج پیدا کرده. عدهای حتی نان خالی هم برای پر کردن شکم فرزندانشان ندارند، آقایان ملازاده چنان پولشان از پارو بالا میرود که میتوانند عروس آینده شان را سوار هلیکوپتر کنند. اینها همان تازه به دوران رسیدههایی هستند که قبل از انقلاب با خر در دهات ایران عروسهایشان را به خانه بخت میبردند.
بیبیسی:
هليکوپترهايی که برای کرايه در ايران مورد استفاده قرار می گيرند از نوع بل 206 هستند
بتازگی در برخی سايتهای اينترنتی فارسی آگهی کرايه هلی کوپتر در تهران به چاپ رسيده است.
در اين آگهی نوشته شده: “هلی کوپتر با يک ساعت پرواز مخصوص عروس و داماد … رؤسا، مهندسان، مديران، پيمانکاران و … تا شعاع دويست کيلومتر هوايی از تهران به هر کجا که بخواهيد”.
زير آگهی تنها شماره تلفن همراه و آدرس ای ميل آقای ر. جعفری برای تماس درج شده و از مؤسسه خاصی به عنوان فراهم آورنده خدمات هلی کوپتری در تهران نام برده نشده است.
آقای جعفری در گفتگو با بخش فارسی بی بی سی گفت که اين خدمات حمل و نقل هلی کوپتری زير نظر يکی از مؤسسات دولتی و با اخذ مجوز از مراجع ذيربط انجام می گيرد اما توضيحی درباره هويت اين مؤسسه دولتی نداد.
به گفته وی، هليکوپترهای مورد استفاده از نوع بل 206 هستند که ساخت آمريکاست و بستگی به کيفيت فضای داخلی و امکانات رفاهی هليکوپتر به بهای ساعتی پانصدهزار تومان يا هفتصدهزار تومان کرايه داده می شوند.
آقای جعفری می گويد اين هليکوپترها از چهار ايستگاه در تهران مسافران خود را جابجا می کنند که در برج مخابراتی ميلاد و هتل استقلال (هيلتون) در شمال، پادگان قلعه مرغی در جنوب و دهکده المپيک در غرب تهران قرار دارند.
به گفته آقای جعفری، امکانات فضای داخلی هليکوپترها با افزودن صندليهای راحت تر و پذيرايی از مسافران با نوشيدنی تغيير يافته و هر هليکوپتر امکان حمل چهار مسافر را دارد.
به نظر می رسد اين نخستين بار باشد که استفاده شخصی از هليکوپتر در ايران مرسوم و تبليغ می شود، هرچند آگهی مربوط به آن در سطح بسيار محدودی انتشار يافته است.
تاکنون گزارشی حاکی از وجود هواپيما يا هليکوپتر شخصی در ايران منتشر نشده است.
در ماه مه 2003 (ارديبهشت 1382) رئيس مرکز آموزش فنون خلبانی و خدمات هوائی ايران از تدوين آئين نامه ای خبر داد که امکان استفاده از هواپيماهای کوچک شخصی را برای مردم ايران فراهم می آورد اما از تصويب و ابلاغ اين آيين نامه تاکنون خبری منتشر نشده است.
رئيس مرکز آموزش فنون خلبانی و خدمات هوائی ايران در آن زمان گفته بود خيليها در اين کشور آمادگی دارند هواپيمای کوچک شخصی وارد کنند، چرا که بهای آن حتی از بسياری از خودروهای سواری ارزانتر و در حد سی تا چهل ميليون تومان است.
وی تعداد هواپيماهای کوچک در ايران را دويست فروند اعلام کرده بود که همگی دولتی بودند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.