09.08.2006

مردی که استوره مقاومت است

بی‌بی‌سی:
انصراف خانواده لاجوردی از شکايت از اميرانتظام

اميرانتظام يکی از نخستين مقامات جمهوری اسلامی بود که به ضديت با اين نظام متهم و زندانی شد
يوسف مولائی، وکيل مدافع عباس اميرانتظام، از ناراضيان سياسی جمهوری اسلامی می گويد برای موکل او مجازات سيصدهزار تومان جزای نقدی بدل از حبس تعيين شده است.
عباس اميرانتظام که از سياستمداران ملی گرای ايران به شمار می رود، در نخستين دولتی که پس از انقلاب 1979 در ايران روی کارآمد، مناصبی همچون معاون نخست وزير و سخنگوی دولت و سفير ايران در کشورهای اسکانديناوی را به عهده داشت.

او يکی از نخستين مقامات جمهوری اسلامی بود که به ضديت با اين نظام متهم و زندانی شد و از پرسابقه ترين زندانيان سياسی در ايران به شمار می رود.

آقای اميرانتظام پس از روی کار آمدن دولت اصلاح طلب محمدخاتمی در سال 1997 تحت عنوان مرخصی نامحدود از زندان آزاد شد اما در تابستان 1998 طی مصاحبه ای با صدای فارسی آمريکا اتهاماتی به اسدالله لاجوردی، رئيس پيشين زندان اوين در تهران وارد کرد که باعث بازگردانده شدن او به زندان شد.

اين مصاحبه به مناسبت ترور آقای لاجوردی در بازار تهران صورت گرفت و خانواده آقای لاجوردی به دليل اظهاراتی که عباس اميرانتظام در مورد عملکرد آقای لاجوردی با زندانيان سياسی در زندان اوين در گفتگو با راديو آمريکا به زبان آورد از وی به دادگاه شکايت کردند و پرونده تازه ای عليه او گشودند.

آقای اميرانتظام پس از مدتی باز هم تحت عنوان مرخصی استعلاجی و سپس مرخصی نامحدود بار ديگر از زندان آزاد شد اما اظهارات و انتقادات وی از حکومت جمهوری اسلامی در مصاحبه های مختلف سبب گرديد تا علاوه بر شکايت خانواده لاجوردی، اتهام اقدام عليه امنيت ملی از طريق نشر اکاذيب و تبليغ عليه نظام جمهوری اسلامی نيز به پرونده او افزوده شود.

اکنون اين پرونده پس از هشت سال مراحل دادرسی را طی کرده و به صدور حکم در شعبه ششم دادگاه انقلاب تهران انجاميده اما به نظر می رسد دستگاه قضائی ايران علاقه ای به بازگرداندن آقای اميرانتظام به زندان ندارد.

يوسف مولائی، وکيل آقای اميرانتظام به بخش فارسی بی بی سی گفته که خانواده آقای لاجوردی نيز در دادگاه گفته اند که از شکايت خود عليه آقای اميرانتظام صرف نظر کرده اند.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates