07.08.2006

اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان انجمن صنفی روزنامه‌نگاران ایران انتخاب شدند

ایسنا:
انتخابات هیأت مدیره و بازرسان انجمن صنفی روزنامه‌نگاران ایران در مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت سوم) در محل حسینیه‌ی ارشاد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پس از برگزاری انتخابات بدرالسادات مفیدی با 370 رای، احمد زیدآبادی با 346 رای، ماشاءالله شمس‌الواعظین با 303 رای، کریم ارغنده‌پور با 276 رای، رجبعلی مزروعی با 266 رای، ابوالحسن مختاباد با 212 رای و آرش حسن‌نیا با 193 رای به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره برگزیده شدند.

هم‌چنین بهروز گرانپایه با 135 رای، اصغری با 106 رای و سید افشین امیرشاهی با 105 رای به عنوان اعضای علی‌البدل هیات مدیره انتخاب شدند.

بازرسان اصلی نیز وحید پوراستاد با 323 رای، عذرا فراهانی با 316 رای و محمدرضا عدل با 216 رای شدند.

اسماعیل آزادی با 77 رای و کاظم رهبر با 47 رای نیز بازرس علی‌البدل شدند.

به گزارش ایسنا کل تعداد ثبت‌نام کنندگان 467 نفر بود و رای‌دهندگان نیز 463 نفر بودند که 148 نفر وکالتی رای دادند.

بر اساس این گزارش ناظر وزارت کار نیز که پیشتر وزارتخانه متبوعش مخالفتش را با برگزاری انتخابات قبل از اصلاح اساس‌نامه اعلام کرده بود، در این جلسه حضور نداشت.

اعضای انجمن صنفی معتقدند طبق استعلام‌های قبلی از وزارت کار، انتخابات در دور سوم مجمع عمومی، با هر تعداد از حضار قابل برگزاری است.

** گزارش جلسه:

بر اساس این گزارش رجبعلی مزروعی، رییس انجمن صنفی روزنامه‌نگاران گزارش سالیانه‌ی عملکرد مالی و اجرایی هیأت مدیره‌ی انجمن از تاریخ اول مهرماه 1384 تا آخر تیر 1385 قرائت کرد.

وی عملکرد اجرایی انجمن صنفی را چنین تشریح کرد:

1- تشکیل 39 جلسه از سوی هیأت مدیره از مهرماه 1384 تاکنون

2-گسترش دامنه‌ی فعالیت دانشکده‌ی انجمن که زیر نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی از سال 1381 کار خود را آغاز کرده و در طول مدت چهار سال گذشته تعداد دانشجویان آن از دوازده نفر به 407 نفر در حال حاضر رسیده است.

3-تنظیم و انتشار آیین‌نامه استفاده از بورسیه‌ی تحصیلی یونسکو برای دانشجویان دانشکده‌ی انجمن و بورسیه کردن 20 تن از دانشجویان برای یک ترم.

4-پیگیری حقوقی پرونده‌ی توقیف برخی نشریات شهرستانی و سراسری و انتشار بیانیه‌های اعتراض‌آمیز در نفی برخوردهای سلیقه‌ای با مطبوعات کشور.

5-صدور اعلامیه، بیانیه و ارسال نامه‌های سرگشاده به مسوولان دستگاه قضایی کشور در پی‌گیری و اعتراض به روند توقیف مطبوعات و دفاع از حقوق روزنامه‌نگاران.

6- تشکیل کمیته‌ی توزیع مجوز ورود به محدوده‌ی طرح ترافیک تهران برای روزنامه‌نگاران جهت پیگیری امور مربوطه و نیز ارائه‌ی هزار عدد آرم تردد به روزنامه‌نگاران.

7- پیگیری شکایات و اعتراض‌های اعضای انجمن نسبت به توزیع (نامناسب و بعضا ناعادلانه‌ی) هدیه‌ی ریاست جمهوری توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از طریق انجام دو نشست

8- همکاری با برنامه‌ی عمران ملل متحد (UNDP) در خصوص توسعه‌ی ظرفیتهای ملی به منظور ارتقا و حفاظت از حقوق بشر با هدف دستیابی بیشتر به عدالت

9- برگزاری چهار کارگاه آموزشی برای روزنامه‌نگاران در برخی شهرهای کشور

10- ایجاد ارتباط فعال و تعامل با نهادها و مؤسسات بین‌المللی مطبوعاتی.

رییس انجمن صنفی روزنامه‌نگاران ایران ادامه داد: تدوین آیین‌نامه‌ی تشکیل کمیته‌های فرعی تخصصی و سپس تصویب آن در هیأت مدیره، ادامه‌ی فعالیت کمیته‌ی حل اختلاف به منظور حل مشکلات فیمابین روزنامه‌نگاران و مدیرانشان، موافقت هیأت مدیره با عضویت خبرنگاران شاغل در خبرگزاری‌های غیردولتی در انجمن صنفی روزنامه‌نگاران ایران، انتخاب 5 روزنامه‌نگار برجسته‌ی کشور و نیز تجلیل از آنان در مراسم روز جهانی آزادی مطبوعات، برگزاری مراسم نکوداشت 65 سال روزنامه‌نگاری مؤلف برای روزنامه‌نگار پیشکسوت دکتر انور خامه‌ای و برگزاری مراسم ترحیم شهدای حادثه‌ی دلخراش سقوط هواپیمای نظامی سی 130 از دیگر عملکردهای اجرایی انجمن صنفی در مدت 10 ماه است.

وی اضافه کرد: فراهم کردن سفرهای گروهی روزنامه‌نگاران داوطلب عضو انجمن به مقصد برخی کشورها که در شهریور 1384 با سفر به کردستان عراق آغاز شد و سپس با سفر به کشورهای لبنان و تاجیکستان ادامه یافت و هم‌اکنون انجام سفر به آذربایجان، ترکیه و . . . در دستور کار انجمن قرار دارد، برگزاری چندین نشست با داوطلبان متقاضی راه‌اندازی دیگر شاخه‌های استانی انجمن،‌ اعلام واکنش اعتراضی نسبت به طرح معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر صدور کارتهای خبرنگاری توسط این معاونت، میزبانی جمعی از روزنامه‌نگاران کردستان عراق طی سفر یک هفته‌ای آنان به ایران در اردیبهشت ماه سال جاری و اعزام روزنامه‌نگار نماینده به سریلانکا به منظور شرکت در کارگاه مطالعاتی “نقش رسانه‌ها در ارتقای بهره‌وری” دیگر موارد عملکرد اجرایی انجمن صنفی روزنامه‌نگاران در این 10 ماه است.

رجبعلی مزروعی پس از بیان عملکرد اجرایی خلاصه وضعیت مالی انجمن از اول مهر 1384 تا پایان تیر 1385 را که به تأیید بازرسان انجمن رسیده و در سه بخش منابع، مصارف و مانده تقسیم می‌شود قرائت کرد.

وی تصریح کرد: خلاصه وضعیت مالی انجمن نشان‌دهنده این است که منابع ما بر مصارف برتری داشته است، بر اساس منابع جمع‌آوری شده سعی داریم دانشکده‌ی بزرگ‌تری را ایجاد کنیم و از این جهت طراز مالی انجمن با مشکل مواجه نبوده است.

در ادامه‌ی این نشست «عذرا فراهانی» نماینده‌ی گروه بازرسان به قرائت گزارش بازرسان طی 10 ماه پرداخت و موارد مورد پی‌گیری را بدین شرح عنوان کرد: 1- بیمه‌ی روزنامه‌نگاران 2- توزیع آرم طرح ترافیک (که در این مورد نیروی انتظامی گزارش داده که انجمن در توزیع آرم طرح ترافیک نظم بهتر و عادلانه‌تری را داشته است) 3- کمیته‌ی حل اختلاف 4- کمیته‌ی عضوگیری 5- تشکیل کمیته‌های تخصصی در هیأت مدیره 6- کمیته‌ی رفاهی 7- فعالیتهای مالی انجمن و در پایان پیشنهاد بازرسان مبنی بر اینکه در کنار برگزیدن روزنامه‌نگاران پیشکسوت و باتجربه اعضای فعال نیز انتخاب و برگزیده شوند.

پس از پایان سخنان نماینده‌ی گروه بازرسان، ثبت‌نام‌کنندگان برای شرکت در انتخابات پای صندوق‌ها رأی رفتند.

در همین حال رجایی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره عدم حضور ناظران وزارت کار و امور اجتماعی، گفت: حضور ناظران الزامی نیست، مهم امضای بازرسان وزارت کار است.

بدرالسادات مفیدی، دبیر انجمن صنفی روزنامه نگاران هم پس از پایان انتخابات هیات مدیره و بازرسان انجمن در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارداشت: اگر نتیجه انتخابات از سوی وزارت کار تایید نشود، ما قطعا شکایت خواهیم کرد و معتقدم این امر از سوی دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است.

وی تصریح کرد: در ابتدا موضوع را به دادگاه صالحه و هیات حل اختلاف خواهیم برد و اگر مساله حل نشد به دیوان عدالت اداری رجوع می‌کنیم.

مفیدی گفت: امیدوارم وزارت کار طبق عرف و سنوات گذشته نتیجه انتخابات را تایید کند و کار به آن جاها نکشد.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates