13.05.2006

عوام فریبی: معاون اول رییس جمهور: آزادی قلم را به عنوان مصداقی بارز از آزادی‌های متعالی انسان به رسمیت می‌شناسیم

ایسنا:
معاون اول رییس جمهور تصریح کرد:‌ آزادی قلم را در عرصه مطبوعات به عنوان مصداقی بارز از آزادی‌های متعالی انسان به رسمیت می‌شناسیم و خود را ملزم به رعایت آن می‌دانیم اما هرگز به تمسخر، ابتذال و توجه به رزائل تحت پوشش آزادی ارج نمی‌نهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) پرویز داودی، معاون اول رییس جمهور در اختتامیه سیزدهمین نمایشگاه مطبوعات در نمایشگاه بین‌المللی تهران با بیان این مطلب تصریح کرد: ما صیانت از حوزه فکر و اندیشه را وظیفه خود می‌دانیم.

داودی با بیان اینکه نمایشگاه مطبوعات بیانگر رشد اندیشه‌ی ملت ایران است، حضور پرشور مردم در این نمایشگاه را نشان از افزایش رشد فکری آنها دانست.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام پیامبر اعظم (ص) خاطر نشان کرد: اسباب خبر و ارباب جراید باید با جهاد فرهنگی فضایل پیامبر اسلام را کشف، استخراج و آشکار کنند.

وی با بیان اینکه وجود مقدس پیامبر اسلام (ص) دارای فضایل بی شماری است و مقام معظم رهبری در مکارم اخلاقی، صبر و استقامت ایشان تکیه کرده‌اند، خطاب به اصحاب رسانه گفت: وظیفه ما و شما ارایه راهکار‌هایی برای گسترش این دو ویژگی در رفتار مردم و شریعت مداران است.

وی با بیان اینکه دین مبین اسلام با آموزش عجین شده است، ادامه داد: جهان هستی تا ابد خود را مدیون دین مبین اسلام می‌داند.

داودی ادامه داد: در عصر انفجار اطلاعات و در سال‌های ابتدایی چشم انداز بیست ساله جراید، مهم‌ترین سلاح این جنبش در جهان محسوب می‌شوند.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه فرهنگ کتابخوانی باید به عنوان یک نهضت عمومی باید در اولویت قرار گیرد، تصریح کرد: سیاست نظام در ارتباط با جراید به طور شفاف اعلام شده است. در عرصه‌ی مطبوعات آزادی علم را به عنوان مصداقی بارز از آزادی‌های متعالی انسانی به رسمیت می‌شناسیم و خود را ملزم به رعایت آن می‌دانیم.

داودی افزود: آنچه تحت ممانعت اسلام از رواج کتب ذاله و افکار انحرافی مطرح شده در سایه همین توجه به صیانت از اندیشه است.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به کشیدن کاریکاتور پیامبر (ص) در نشریات غربی گفت: کشور‌های غربی که شعار آزادی قلم سر می‌دهند، این کار را تایید کرده‌اند و با بغض و عنادی غیر قابل تصور سعی در گسترش این تایید داشته‌اند اما بیداری مسلمانان باعث شد که نقشه‌ی آنان به ثمر نرسد.

وی گفت: این آزادی‌ خواهان دروغین اعلام کردند، هیچ کس حق ندارد فکر کند، که هولوکاست امکان دارد افسانه باشد و متاسفانه کسانی که در این خصوص کتاب نوشته‌اند در مهد آزادی‌های غربی محاکمه شده‌اند.

داودی گفت: دعوت می‌کنیم که در یک فضای علمی و با تمام مستندات آنها باور‌های فکر، اجتماعی ، فرهنگی ما را نقد کنند ولی هرگز حاضر نیستیم با دلار‌های آمریکایی قلم‌های جوانان و روشنفکران را به تحرک وادارند تا قلمرو تاریخی ما را به سخره بگیرند و مفاهیم دینی ما را واراونه جلوه دهند. فعالیت برخی رسانه‌های غربی به عنوان ارگان یا بلند گوی طیف خواستی از صاحبان زر و زور در چارچوب همین وابستگی‌ها قابل تفسیر است.

در ایران به حکم انگیزه خدمت رسانی و جوهره حکومت اهداف نظام در همان چارچوب‌ها قابل تبیین است.

در این نظام ذهن و فکر مخاطب امانتی است که با اصحان رسانه اعطا می شود.

داودی ادامه داد: حرفه روزنامه نگای و فعالیت در مطبوعات تجارت مادی تلقی نمی‌شود و قابل تصور نیست که کسی به خاطر منافع مادی در مطبوعات فعالیت کند. آنچه مهم است اینکه رسالت رسانه‌ها در حفظ و کرامت انسانی، دفاع از ارزش‌های الهی، اطلاع رسانی شفاف، مبارزه با ناهنجاری‌ها، ارتقای فرهنگ، افشای سیاست‌بازی‌های دشمنان داخلی و خارجی و توجه به محرومین خلاصه می‌شود.

معاون اول رییس جمهور خطاب به اصحاب مطبوعات گفت: ذهن 70 میلیون ایرانی امانتی گرانبها در دستان شماست و قلم پاک شما می‌تواند باعث طراوت این اذهان باشد و صحنه‌ی فرهنگی کشور را به صحنه‌ی رشد و شکوفایی افکار تبدیل کند. قلم‌های آلوده‌ای که در امانت خیانت می‌کنند، اسباب یاس و خود باختگی را نشر می‌دهند.

به گزارش ایسنا داودی در ادامه سخنانش گفت: دولت نهم دولت عدالت محور است و هدف اصلی آن حل مشکلات محرومان است. محرومان حقی معادل حق ما دارند اما محرومیت آنها ده‌ها و صد‌ها برابر بیشتر است. ما وظیفه داریم در جهت رفع محرومیت‌ها سیاست‌گذاری کنیم. سفر به استان‌ها و رسیدن به محرومان از سیاست‌های اصلی دولت است. رسانه‌ها باید سیاست‌های اقتصادی ما را به طور منصفانه و مصلحانه نقد کنند.

وی تاکید کرد: ‌رسانه‌ها باید افکار منور نخبگان را به دولت منعکس کنند و دولت نهم نیز گسترش فعالیت نشریات تخصصی را در جهت نهضت نرم افزاری و تولید فکر سرلوحه فکر خود قرار داده است ارتقاء کیفیت نشریات دولتی و بهبود امکانات این نشریات نیز از خواسته‌های دولت است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، معاون اول رییس جمهور در ادامه سخنانش، با اشاره به نامه اخیر احمدی نژاد به بوش گفت: موقعیت دنیای کنونی ما موقعیتی است که در تمام اندیشه‌ها ذهنیتی ایجاد شده است مردم در موقعیتی هستند که با توجه به ناکامی هایی که با آن مواجه شده اند به دنبال راه‌حل هستند. موضع گیری‌های به موقع آقای احمدی نژاد در ارتباط با هولوکاست، فلسطین و انرژی هسته‌ای در دل مردم منطقه و مسلمانان نشسته است و در بسیاری از جهان آقای احمدی نژاد را بیشتر از سایر صاحب منصبان می‌شناسند آقای احمدی نژاد از این ابزار به خوبی استفاده کرد تا پیام الهی را برای دل‌های آشفته مردم غرب ارسال کند. در حقیقت پیام گیرنده اصلی این نامه مردم جهان بودند که دنبال راه‌حل هستند.

وی گفت: همه انتظار داشتند که ما در این نامه از مواضع خود در خصوص انرژی هسته‌یی عقب نشینی کنیم لذا همه می‌خواستند در این 18 صفحه بگردند تا اثری از نرم و سازش بیابند لذا مجبور شدند متن این نامه را کامل بخوانند و چون این نامه به این صورت نوشته شد مردم احساس کردند که برای سوالاتشان پاسخ خوبی یافته‌اند این با فطرت مردم دنیا منطبق بوده است و این سخن سخن الهی بود.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates