مهدی امینی زاده در پی محرومیت از تحصیل، خواستار پشتیبانی حامیان حقوق بشر و فعالان سیاسی شد: مصاحبه با فعال دانشجویی
رادیو فردا:
مهدی امینی زاده یکی از رهبران فعالیت های دانشجویی در پی محرومیت از تحصیل در دانشگاه، خواستار پشتیبانی حامیان حقوق بشر و فعالان سیاسی از حقوق خود شد. این عضو سابق شورای مرکزی طیف علامه دفتر تحکیم وحدت که یک بار در پی اعتراضات دانشجویی تیرماه 78 و بار دیگر در پی ناآرامی های تابستان 82 زندانی شد، در مصاحبه با رادیو فردا می گوید: به من گفته شد از سوی شورای بررسی صلاحیت استاد و دانشجوی سازمان سنجش صلاحیت من برای ادامه تحصیل را رد کردند و وقتی به سازمان سنجش مراجعه کردم، گفتند: این اقدام بر اساس دستور وزارت اطلاعات صورت گرفته و تاکنون هم اعتراضات من به نتیجه ای نرسیده. مهدی امینی زاده می گوید: اصرار دارم که در داخل کشور ادامه تحصیل دهم و استمداد کردم از گروه های دانشجویی و حقوق بشر در داخل کشور، خارج از کشور؛ چون این مساله منحصر به خود من نخواهد شد و مسلما پس از این هم دانشجویان دیگری هستند که می خواهند ادامه تحصیل دهند.
مهدی امینی زاده یکی از رهبران فعالیت های دانشجویی در پی محرومیت از تحصیل در دانشگاه، خواستار پشتیبانی حامیان حقوق بشر و فعالان سیاسی از حقوق خود شد. این عضو سابق شورای مرکزی طیف علامه دفتر تحکیم وحدت که یک بار در پی اعتراضات دانشجویی تیرماه 78 و بار دیگر در پی ناآرامی های تابستان 82 زندانی شد، ماجرای محرومیت از تحصیلی خود را در مصاحبه با رادیو فردا شرح می دهد.
مهدی امینی زاده: من در رشته علوم سیاسی قبول شده بودم در دانشگاه مفید در مقطع کارشناسی ارشد. مهرماه گذشته پس از آن که رفتم برای ثبت نام، کارهای ثبت نام انجام شد و یک هفته بعد و دقیقا یک روز پیش از آغاز کلاس ها با من تماس گرفتند از دانشگاه و گفتند که بروم درباره یک مطلب مهم توضیح دهم. در آنجا به من گفته شد از سوی شورای بررسی صلاحیت استاد و دانشجوی سازمان سنجش صلاحیت من برای ادامه تحصیل را رد کردند. من به سازمان سنجش مراجعه کردم و این سازمان گفت: این اقدام بر اساس دستور وزارت اطلاعات صورت گرفته.
امیر مصدق کاتوزیان (رادیو فردا): با وزارت اطلاعات هم تماس گرفتید که ببینید حرفش چیست؟
مهدی امینی زاده: من اعتراض کردم نسبت به این حکم وزارت اطلاعات. البته خود سازمان سنجش اعتراضیه من را به وزارت اطلاعات فرستاد، پیگیری شد و سازمان سنجش به من قول مساعدم داده بود حداکثر تا پایان ترم اول این مساله حل شود. اما هفته گذشته برای من مسجل شد که قرار نیست تغییری در نظرشان بدهند.
ا . م . ک: علتی که برایش عنوان کردند، پرونده های سابقی است که داشتید در قوه قضاییه و زندانی شدن و اینها بوده؟
مهدی امینی زاده: کل فعالیت های دانشجویی که من داشتم در قالب انجمن اسلامی و دفتر تحکیم وحدت را اشاره کردند که بخشی از آن هم پرونده قضایی است. البته به طور مشخص در این باره اشاره ای نکردند. در حکمی که برای من صادر شده به هیچ وجه ممنوعیت از حقوق اجتماعی و ادامه تحصیل ذکر نشده و این حکم نمی تواند مستندی برای جلوگیری از ادامه تحصیل باشد. کاری که آقایان کردند، علاوه بر آن که با میثاق جهانی حقوق بشر که حق ادامه تحصیل را تاکید دارد و همینطور قانون اساسی موجود کشور و حتی قوانینی که در شورایعالی انقلاب فرهنگی هم صادر شده و مبنای کار است، بر مبنای تمامی این قوانین کارشان غیرقانونی است و هیچ توجیهی ندارد.
ا . م . ک: دو تن از کسانی که با شما قبلا فعالیت می کردند در چارچوب دفتر تحکیم وحدت و فعالیت های دانشجویی، آقایان علی افشاری و اکبر عطری برای ادامه تحصیل و مقاصد دیگر به خارج از کشور رفتند. الان که شما از ادامه تحصیل محروم شدید، برنامه آینده تان چیست؟
مهدی امینی زاده: من معتقدم که ادامه تحصیل حق من است در درون کشوری که متولد شدم، زندگی کردم و می کنم و مصر هستم در داخل کشور ادامه تحصیل دهم و این حقی است که من دارم. ممکن است امکان ادامه تحصیل در خارج از کشور برای من فراهم شود، اما این دلیل نمی شود که وزارت کشور بیاید تمام دانشجویان فعال را از ادامه تحصیل محروم کند که مجبور شوند به خارج از کشور مهاجرت کنند. من مصر هستم که در دانشگاه های داخل کشور ادامه تحصیل دهم.
ا . م . ک: اعتراضتان را به چه شیوه ای ادامه می دهید که ببینید می شود ادامه تحصیل بدهید یا خیر.
مهدی امینی زاده: استمداد کردم از گروه های دانشجویی و حقوق بشر در داخل کشور، خارج از کشور و انتظار دارم از گروه های اصلاح طلب داخل کشور، جریان های دانشجویی که در این راه به من کمک کنند و ضمنا مصر هستم که این راه را ادامه دهم، چون این مساله منحصر به خود من نخواهد شد و مسلما پس از این هم دانشجویان دیگری هستند که می خواهند ادامه تحصیل دهند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.