اجازه عمليات داده شده و تعدادی هم کشته داده است
روشنگری:
*اطلاعات وينسنت کانيسترارو در مورد حمله به خودرو در زاهدان
*بوش هنوز تصميم نگرفته و کارل رو شديدا مخالف جنگ است.
روزنامه گاردين در شماره دوشنبه 10 آوريل طی مقاله اي، اشاره به حمله به خودرو در زاهدان و قتل 22 نفر از عوامل رژيم دارد. در اين مطلب وينسنت کانيسترارو که قبلا رئيس عمليات ضد تروريستی CIA بود، در باره حمله مزبور اطلاعاتی به دست داده است که حاکی از آنست که اين يک عمليات تروريستی بود که با پشتيبانی آمريکا صورت گرفته است.
مطلب گاردين اساسا به گزارش مقاله پژوهشی سيمور هرش در نيويورکر و نيز مقاله مشابه آن در واشينگتن پست روز يک شنبه اختصاص دارد. در مقاله گاردين بعد از ذکر مضمون مقاله سيمور هرش مبنی بر برنامه ريزی عمليات نظامی و مخالفت برخی مقامات بلندپايه نظامی آمريکا با استفاده از سلاح اتمی و رشد تمايل به استعفا در ميان آن ها، به مصاحبه بعدی هرش با CNN اشاره شده که گفته است: ,عباراتی که می شنوم مسيحايی است . [بوش] از سياست خلاص است و واقعا می کند يک شانس دارد و اين ماموريت اوست.,
گاردين می نويسد کاخ سفيد واکنش رسمی نشان نداده است ولی تلويزيون فاکس نيوز روز گذشته از قول مقاماتی که نام نبرد نقل کرد مقاله اقای هرش ,هوچی گری است و او با افکار رئيس جمهور آشنايی ندارد.,
گاردين بعد از اشاره به اظهارات روز يک شنبه جک استراو در رد قصد حمله نظامی و اظهارات آصفی در مورد جنگ روانی از وينسنت کنيسترارو که اکنون يک بولتن اطلاعاتی منتشر می کند نقل می کند ه بوش هنوز تصميم خود را برای حمله مستقيم نظامی نگرفته است. او گفت: ,بوش در ذهن خود در اين مورد درگيری دارد, و اضافه کرد کارل رو مشاور سياسی ارشد بوش شديدا با جنگ مخالف است.
گاردين در ادامه آورده است اما کانيسترارو گفت عمليات نظامی پوششي، مشخص کردن هدف هاتوسط نيروهای ويژه و کمک به گروه های مخالف هم اکنون در حال انجام است.
او گفت: ,اجازه اين کار داده شده و در مقياسی صورت می گيرد که با مرگ و مير همراه است. تعدادی کشته شده اند.,
او گفت چريک های سنی بلوچ که توسط آمريکا حمايت می شوند در حمله ای که ماه گذشته در سيستان – بلوچستان صورت گرفت شرکت داشتند. 20 مقام دولتی کشته شدند و شهردار مرکز استان زخمی شد. دولت ايران مسووليت را به گردن نيروهای اطلاعاتی انگليس انداخت.
در مقاله گاردين هم چنين به مقاله واشينگتن پست پرداخته که گزارشی مشابه گزارش سيمور هرش در مورد تصميم به عمليات نظامی عليه ايران توسط آمريکاست ولی از استفاده از سلاح هسته ای در آن سخنی به ميان نيامده است.
گاردين در پايان مقاله خود يادآوری کرده است کنار رفتن نومحافظه کاران ارشد بعد از انتخاب مجدد بوش در سال 2004 امکان حمله هوايی گسترده به ايران را ضعيف کرده بود ولی گزارش هرش ميگويد باورهای شخصی بوش ممکن است نقشی تعيين کننده داشته باشد.
اطلاعاتی که مقاله گاردين و اظهارات کانسترارو به دست ميدهد در صورت صحت، اين نظر نيروهای آزاديخواه ايران را تاييد می کند که آمريکا و قدرت های خارجی در صدد انحراف مبارزات دمکراتيک با استفاده از عوامل محلی هستند و هرگز در انديشه دمکراسی و حقوق و آزادی های مردم نبوده اند. ادعای دفاع از دمکراسی و مبارزه با تروريسم به کمک و همکاری با نيروهايی که در مقابل تلويزيون سر می برند، همانقدر باورکردنی است که ادعای رژيم در دفاع از حقوق مردم ايران.
لازم به يادآوری و تاکيد جدی است که دخالت ها و عمليات تروريستی به کمک نيروهای اجير شده، مردم مناطق مرزی و مليت های کشور ما را که بدون دخالت خارجی هم با سرکوب گسترده رژيم مواجه هستند، در شرايط بسيار طاقت فرسايی قرار ميدهد و بر لزوم حمايت از آن ها و حقوق شان مسلم شان در مقابل سرکوب رژيم از يک طرف و توطئه های ضدانسانی عوامل و قدرت های خارجی به شدت می افزايد.
مردم سيستان و بلوچستان در اثر سياست های رژيم در نهايت فقر و محروميت به سر می برند و علاوه بر همه مصائب ناشی از فقر و توسعه نيافتگي، هم آزارهای ناشی از سرکوب ملی را تحمل می کنند و هم آزارهای ناشی از يک حکومت مذهبی متعصب شيعه اثنی عشری آن هم با تعبيری خاص. با اين همه، مردم بلوچ در طول اين سال ها مبارزات مدنی و انسانی ستايش آميزی برای دست يابی به حقوق ملی و شهروندی خود داشته اند و گروه هايی را که گروگان های خود را در ويديوهای تلويزيونی سر می برند نمی توان نماينده آن ها دانست. نسبت اين چنين گروه هايی مثل بقيه گروه های آدم ربای جهان به همان بنيادگرايان چه از نوع اسلامی و چه از نوع نومحافظه کار مسيحی می رود و با قدرت های مربوط با همين دو دسته نيز همکاری دارند.
21 فروردین 1385 06:14
پیام برای این مطلب مسدود شده.