کبرا رحمان پور، بار ديگر در آستانه اعدام
روشنگری:
کينه و انتقام، مستمسک دستگاه قضايی در خودداری از لغو حکم اعدام
. بنا بر گزارش روزنامه اعتماد پرونده کبرا رحمان پور به جريان افتاده و رحمان پور بار ديگر در آستانه اعدام قرار گرفته است. کبرا رحمان پور اکنون سال هاست که اسير چنگ دستگاه قضايی رژيم است و ميان مرگ و زندگی دست و پا ميزند.
حتی دو پسر مقتول نيز راضی به اعدام کبرا نيستند. اما قوانين قضايی جمهوری اسلامی آنجا هم که پای سرکوب مستقيم در ميان نيست، بر اساس انتقام و کينه کشی قبيله ای بنا است و هميشه در خانواده مقتول و قربانی کسی وجود دارد که تصور می کند انتقام کينه جويانه رنج و فقدان عزيزش را تسکين ميدهد و همين امر مستمسک دستگاه قضايی جمهوری اسلامی قرار گرفته است تا کبرا را در آستانه چوب اعدام نگه دارد و از لغو حکم اعدام او خودداری نماند.
گزارش اعتماد از پرونده کبرا
گروه حوادث: پرونده كبرا رحمانپور معروف به عروس سياهبخت دوباره به شعبه اجراي احكام دادسراي امور جنايي تهران فرستاده شده و نام اين زن بار ديگر در فهرست اعداميها قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار ما،روز گذشته، جابري، داديار شعبه اجراي احكام گفت: پرونده رحمانپور به شعبه اجراي احكام فرستاده شده تا وي در نوبت اجراي حكم قرار بگيرد اما با توجه به اينكه پرونده براي گرفتن رضايت به شوراي حل اختلاف ارجاع شده بود، اين شورا هنوز نظر خود را در خصوص پرونده اعلام نكرده است، بنابراين طي نامهيي از شوراي حل اختلاف خواستهايم تا نتايج اقدامات لازم را اعلام كند. كبرا رحمانپور، معروف به عروس سياهبخت زمستان سال 79 در پي اختلاف با مادرشوهر مسن خود، او را با ضربه چاقو به قتل رساند. كبرا رحمانپور بعد از دستگيري به ماموران گفت: نميخواستم از عليرضا شوهرم جدا شوم هرچند او بسيار پيرتر از من بود اما زندگيام را دوست داشتم، در مدت 2 سالي كه همسرش بودم مادر عليرضا مرتب به من توهين ميكرد، او ميگفت نبايد تصور كني كه عروس من هستي، تو بايد بداني كه پسرم از تو جدا خواهد شد، من توهينهاي او را تحمل ميكردم، اما روزي كه عليرضا گفت كه ديگر نميتواند مرا در خانهاش تحمل كند و تصميم گرفت از من جدا شود، بسيار ناراحت شدم، او از من خواست به خانه پدرم بروم اما من به خانه خودم رفتم به اين تصور كه عليرضا به خانه ميآيد و اختلافمان را حل ميكنيم. وقتي وارد منزل شدم، ديدم مادرشوهرم در خانه ما است، او يكدفعه شروع به فحاشي كرد. بعد چاقويي برداشت تا به من حمله كند، من چاقو را از او گرفتم و يك ضربه به وي زدم. وقتي غرق در خون شد، از ترس فرار كردم و به خانه مادرم رفتم. بعد از اينكه كبرا دفاعيات خود را در دادگاه مطرح كرد، قاضي پرونده او را به قصاص محكوم كرد، اين حكم با اعتراض كبرا و وكيل مدافعش عبدالصمد خرمشاهي به ديوان عالي كشور رفت و در نهايت حكم قصاص مورد تاييد قرار گرفت. سرانجام رييس قوه قضاييه در ديدارهاي مردمي، به درخواست پدر كبرا، پرونده را به شوراي حل اختلاف ارجاع داد و به اين ترتيب كبرا را از مرگ نجات داد اما اولياي دم مقتول حاضر به اعلام رضايت نشدند. اين در حالي است كه 2 پسر مقتول كه در امريكا هستند راضي به اعدام كبرا نيستند. عبدالصمد خرمشاهي وكيل مدافع كبرا در اين باره به خبرنگار ما گفت: براي اجراي حكم اولياي دم حاضر در ايران كه 2 دختر و 2 پسر مقتول هستند نياز به وكالتنامه 2 اولياي دم ديگر كه هر دو پسر هستند، دارند كه هنوز وكالتنامه را به دادگاه ارايه ندادهاند، اين در حالي است كه بطور ضمني 2 اولياي دم حاضر در امريكا اعلام كردهاند كه حاضر نيستند كبرا اعدام شود. اما يكي از دختران مقتول اصرار بسيار زيادي بر اعدام كبرا دارد. او ادامه داد: در هر حال اگر باز هم قرار باشد كبرا پاي چوبه دار برود از رييس قوه قضاييه كمك ميخواهيم تا اجراي حكم را متوقف كند
21 فروردین 1385 14:24
پیام برای این مطلب مسدود شده.