15.03.2006

شورای صنفی دانشگاه امیر کبیر مخالفت خود را با دفن بقایای پیکر قربانیان جنگ در محوطه دانشگاه را اعلام کرد

رادیو فردا: شورای صنفی دانشگاه امیرکبیر تهران در نامه ای به رئیس این دانشگاه مخالفت خود را با دفن بقایای پیکر سربازان گمنامی که در جنگ هشت ساله ایران و عراق کشته شدند در این دانشگاه اعلام کرد. به گزارش خبرگزاری نیمه رسمی کار ایران، در این نامه دفن پیکر سه تن از این سربازان در دانشگاه صنعتی شریف در روز دوشنبه و خشونت های ناشی از آن به عنوان اتفاقات ناخوشایند توصیف شده و آمده با توجه به فضای خاص دانشجویی دانشگاه پلی تکنیک، بدون شک این اقدامات منجر به سوء استفاده های برخی تشکل های موجود در دانشگاه خواهد شد. عباس حکیم زاده فعال دانشجویی در دانشگاه امیرکبیر در مصاحبه با رادیو فردا می گوید: شورای صنفی به این علت چنین نامه ای نوشته که پیش از این در آذرماه امسال در دانشگاه امیرکبیر سخن از اقدام مشابه با آنچه دانشگاه شریف روز دوشنبه شاهد آن بود به میان آمده بود.
امير مصدق کاتوزيان (rm) صدا | (wma) صدا [ mins ]

شورای صنفی دانشگاه امیرکبیر تهران در نامه ای به رئیس این دانشگاه مخالفت خود را با دفن بقایای پیکر سربازان گمنامی که در جنگ هشت ساله ایران و عراق کشته شدند در این دانشگاه اعلام کرد. به گزارش خبرگزاری نیمه رسمی کار ایران، در این نامه دفن پیکر سه تن از این سربازان در دانشگاه صنعتی شریف در روز دوشنبه و خشونت های ناشی از آن به عنوان اتفاقات ناخوشایند توصیف شده و آمده با توجه به فضای خاص دانشجویی دانشگاه پلی تکنیک، بدون شک این اقدامات منجر به سوء استفاده های برخی تشکل های موجود در دانشگاه خواهد شد. عباس حکیم زاده فعال دانشجویی در دانشگاه امیرکبیر در مصاحبه با رادیو فردا می گوید: شورای صنفی به این علت چنین نامه ای نوشته که پیش از این در آذرماه امسال در دانشگاه امیرکبیر سخن از اقدام مشابه با آنچه دانشگاه شریف روز دوشنبه شاهد آن بود به میان آمده بود.
عباس حکیم زاده: بعد از اتفاقاتی که در دانشگاه شریف افتاد و آن خبر ابتدایی که دکتر رهایی به عنوان رئیس دانشگاه منصوب شدند بود و دفن شهدا در دانشگاه پلی تکنیک، چون آن پیشینه را داشتند و این اتفاقی که در دانشگاه شریف افتاد چند رو پیش، یک دیداری کردم با ایشان و ایشان هم اطمینان دادند در ایام عید همچین اتفاقی نخواهد افتاد و در عین حال بیانیه ای هم صادر کردند و در آن هشدار دادند نسبت به این قضیه.

امیرمصدق کاتوزیان: یک سابقه ای بود که قرار بود در روز 16 آذر همزمان با حضور آقای محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی در دانشگاه پلی تکنیک چند تن از کشته شدگان جنگ دفن شوند در دانشگاه، ولی آن زمان گفته شد که این مساله به بایگانی سپرده شده.

عباس حکیم زاده: از همان ابتدا که آقای احمدی نژاد اداره کشور را در دست گرفتند، این طور حرکات و سیاست ها پیش بینی می شد از سوی این دولت. آن زمان هم اینها آمدند در دانشگاه پلی تکنیک که یکی از تندترین دانشگاه ها در سطح کشور به حساب می آید از نظر جنبش دانجشویی، آمدند این خبر را منتشر کردند که هم آقای احمدی نژاد می خواهد به عنوان اولین سال بیاید در این دانشگاه صحبت کند و همزمان شهدا را می خواهند دفن کنند و می خواستند به اصطلاح بعد از آن حوادثی که در تابستان اتفاق افتاد و شکنجه اکبر گنجی و این برنامه ها، می خواستند دانشگاه ها را تست کنند ببینند در چه وضعیتی است. آن زمان تریبون آزادی برگزار شد از سوی دانشجویان پلی تکنیک و خیلی اعتراض شدید بود نسبت به این قضیه و تهدید شد آقای احمدی نژاد که اگر حضور پیدا کند در پلی تکنیک، به رسم پلی تکنیک از ایشان استقبال می شود و این ها بازتاب خوبی نگرفتند و عقب نشینی کردند و گفتند این مساله به بایگانی سپرده شده و اصلا همچین چیزی نیست، ولی با توجه به این که در دانشگاه شریف هم اقدام مشابهی صورت گرفته و دانشجویان قبل از این که شهدا آورده شوند مطلع شدند و با رئیس دانشگاه به توافق رسیدند و امضا شده و قرار شده این کار صورت نگیرد، بعد از آن آمدند دیدند قبرها کنده شده و شهدا را آوردند و دانشگاه پر از افراد خشونت طلب و غیردانشگاهی است. این مساله را نمی شود باور کرد که حرف اینها تا چه حد درست باشد. هیچ بعید نیست در آینده ای نزدیک در سایر دانشگاه ها همین حرکت را مجددا شاهد باشیم.

ا. م . ک: کدام نهادی است در دانشگاه که ممکن است همچین تصمیمی را بگیرد؟

عباس حکیم زاده: چیزی که اعلام می شود شورای فرهنگی دانشگاه است، ولی شورای فرهنگی با توجه به ترکیبی که دارد و ترکیب آن اکثریت افرادی که عضو آن هستند و رئیس دانشگاه تعیین می کند، می توانیم بگوییم بیشتر رئیس دانشگاه است و با توجه به این که دولت آقای احمدی نژاد افرادی را به سمت ریاست دانشگاه ها منصوب کرد که کاملا هماهنگ با دولت هستند، به نظر من در این اقدام حتی رئیس دانشگاه هم چندان اختیاری ندارد. اینها تمام از بالا دیکته می شود.

ا . م . ک: کدام نهادهای خارج از دانشگاه پلی تکنیک حامی اقدام های مشابه به آن چیزی هستند که دانشگاه صنعتی شریف شاهدش بود؟

عباس حکیم زاده: در همین قضیه دانشگاه شریف مشخص بود یکی از مداحان سرشناس تهران را آورده بودند که بیشتر در محفل هایی که بسیج برگزار می کند حضور پیدا می کند. آن نهادی که تابلوی مشخصی دارد بسیج است در همه دانشگاه ها هم پایگاه مشخص دارد.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates