24.01.2006

بمب اتم: شمار تن فروشان تهران به 300 هزار زن رسیده

پیک نت: 4 میلیون بیکار، 5 میلیون معتاد و 9میلیون دختر و پسر مجرد

دکتر امان‌‏الله قرایی‌‏مقدم، استاد دانشگاه اعلام کرد:

در حال حاضر 4 میلیون نفر در سراسر کشور بی‌‏کارند که این امر موجب بالا رفتن طلاق شده و طلاق خود یکی از عوامل تشدید کننده فحشاء و تن فروشی است. مردانی که معتاد هستند، زنان خود را وادار به تامین مخارج اعتیاد خود از طریق فحشاء می‌‏کنند. سن فحشاء در ایران روی سن 11 تا 17 و حداکثر 18 سال قرار دارد. عده کثیری از دختران بی‌‏سرپرست, بدسرپرست و تک‌‏سرپرست و دچار آزار روحی, جسمی, روانی و محدودیتی که برای این دختران از طرف خانواده بوجود آمده، به بازار فحشاء کشانده ‌‏شده‌‏اند. پدیده‌‏های اجتماعی تک‌‏عاملی نیستند ؛ بلکه چند علتی بوده و پدیده فحشاء نیز از جمله عوامل چند علتی است. ایجاد خانه عفاف و ازدواج موقت ناکارآمد است. دختران با ازدواج موقت بچه‌‏ دار می‌شوند. اکنون هم بچه‌های بی‌‏پدر زیاد اند. ازدواج موقت یا صیغه، فحشاء مشروع است. یعنی به فاحشه‌‏گری مشروعیت داده‌‏ایم.

در حال حاضر در ایران 16 درصد بيكاري بین مردم و 20 تا 27 درصد بیکاری بین فارغ‌‏التحصیلان وجود دارد. در این صورت فحشاء پیش رفته و چاره نخواهد داشت.

در حال حاضر 300 هزار زن خیابانی در تهران وجود دارد. 4 میلیون بی‌‏کار, 5 میلیون معتاد و 9 میلیون دختر و پسر ازدواج نکرده (5/5 میلیون دختر, 5/3 میلیون پسر) در کشور وجود دارد که منجر به گسترش فحشاء در جامعه شده است.

در حال حاضر 3 میلیون حاشیه‌‏نشین در کشور و دو میلیون حاشیه‌‏نشین در تهران وجود دارد و اصولاً هرچه شهرها بزرگ‌‏تر شود, کنترل اجتماعی ضعیف‌‏تر شده و فحشاء بالا می‌‏رود. مراکز پررفت و آمد مانند ترمینال‌‏ها, اطراف راه‌‏آهن و شهرهای مهاجرت‌‏خیز مانند قم و مشهد به علت این که کنترل فرهنگی در این مناطق ضعیف است نیز در گسترش این امر دخیل هستند. باید سازمان بهزیستی, وزارت رفاه, وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه, همه دست به دست هم دهند و این زنان را از خیابان جمع کرده و جایی برای جمع‌‏آوری این زنان ایجاد کنند.

پیک نت:
1 میلیون و 200 هزار زن
درایران نان آور خانواده اند
تن فروشی حاصل فقر و نداشتن نان شب است. رفتارغلط نیروهای انتظامی با دختران و پسران، از جمله دلائل فرار آنها از خانه و افتادن در دام باندها می‌شود.

همزمان با نامه قاضی مرتضوی به احمدی نژاد و زمزمه اجرای طرح بگیربگیر در خیابان‌ها و فرستاده به اردوگاه‌ها، رییس انجمن مددکاری ایران گفت:

برخوردهای پلیسی با زنان خیابانی مشکلی را حل نمی‌‏کند و تنها به صورت موقت، از حضور تعدادی از آنها در خیابان جلوگیری می‌‏کند.

در حال حاضر، یک میلیون و 200 هزار زن سرپرست خانوار در جامعه وجود دارد که در صورت عدم حمایت از آنها، احتمال آسیب دیدن آنان وجود دارد.

متاسفانه مسئولان کشور، بدترین شیوه برخورد با زنان خیابانی؛ یعنی سرپوش گذاشتن بر روی آنها را انتخاب کرده‌‏اند و فکر می‌‏کنند زندانی کردن و چند روز دور کردن آنها از خیابان‌‏ها، مشکل را برطرف می‌‏کند.

سن تن فروشی به زیر 15 سال رسیده است. بسیاری از زنان خیابانی بر اثر فقر و مشکلات اقتصادی به این کار وادار شده‌‏اند. بسیاری از زنان خیابانی شغل مناسبی پیدا کنند، از تن‌‏فروشی دست می‌‏کشند و به زندگی عادی بازمی‌‏گردند ؛ اما در حالی‌‏که افراد تحصیل کرده کشور از بیکاری شاکی هستند، ایجاد شغل برای این زنان بسیار مشکل است.

مردان خیابانی که به نیاز زنان واقف هستند، آنها را وارد چرخه فحشا می‌‏کنند و از طریق باندهای خود، مانع از خروج آنان می‌‏شوند. متاسفانه مسوولان علت‌‏ها را نادیده گرفته و با معلول‌‏ها برخورد می‌‏کنند. سازمان بهزیستی متولی ساماندهی زنان خیابانی است ؛ اما این سازمان به تنهایی نمی‌‏تواند کاری کند و باید تمامی ارگان‌‏ها، نیروها و توان خود را بسیج کنند.

گاهی برخوردهای اشتباه نیروی انتظامی با دختران و پسران، زمینه‌‏ساز فرار آنها از منزل و حضور در خیابان‌‏ها می‌‏شود. باندهای فساد و فحشا نیز با مقاصد اقتصادی بلافاصله آنها را جذب کرده و از حضور آنها سوءاستفاده می‌‏کنند.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates