یک نماینده مجلس : مشکل زنان خیابانی را میتوان با خانه های عفاف و ازدواجهای موقت حل کرد
پیک ایران: یک عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس هفتم، ازدواج موقت و تشکیل خانه عفاف را چارهساز ساماندهی به بحث زنان خیابانی دانست و گفت: اگر بتوانیم محتوای «خانه عفاف» را همانند نام مقدس آن، تقدس ببخشیم، قطعا بخشی از گرفتاریها حل میشود.
مرتضی فضلعلی در گفتوگو با ایلنا، افزود: وجود پدیده زنان خیابانی واقعا مسالهای زشت و نامبارک برای جمهوری اسلامی ایران است و قطعا با وجود این همه حوزههای دینی، سازمانهای تبلیغاتی و دستگاههای فرهنگی و ارشادی و سایر دستگاههای دیگر، وجود این پدیده بسیار نامیمون است.
وی افزود: البته زنان خیابانی به چند گروه تقسیم میشوند، اول عدهای که به هر صورت دنبال سودجوییها و لاابالیگریها و ناهنجاریهای اجتماعی هستند و بخش دیگری که معمولا نیز رشد اخیر پدیده زنان خیابانی را در کشور موجب شده است، زنانی هستند که به دلیل فقر و نداری و بدبختی تن به این مساله دادهاند.
وی افزود: البته دسته دوم زنان خیابانی، علیالقاعده باید شناسایی شوند و باید از دسته اول زنان خیابانی تفکیک شوند و با معرفی آنها به نهادهایی نظیر کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و هلال احمر، علت گرایش آنها به تنفروشی را از بین ببریم.
فضلعلی با اشاره به رشد باندهای فساد در کشور، گفت: متاسفانه عدهای از این زنان خیابانی که معمولا نیز در دسته دوم میگنجند، افرادی هستند که شاید اسیر دست یکسری گردانندگانی باشند که از زمینه مساعد در جامعه ما چنین سوءاستفادههایی میکنند.
وی با تاکید بر جمع آوری زنان خیابانی از پایتخت کشور، گفت: رشد محسوس این پدیده در کشور هم برای مردم دردآور و هم سؤالبرانگیز است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس هفتم ادامه داد: متاسفانه متولیان بحث مبارزه با پدیده زنان خیابانی، باری به هر جهت کار میکنند و دچار روزمرگی شدهاند و با حساسیت لازم و کافی به مبارزه با پدیده زنان خیابانی نمیپردازند و یا اینکه تنها به صورت مقطعی به موضوع میپردازند.
فضلعلی افزود: علیالقاعده باید یک تشکیلات و سازمانی تشکیل شود تا به عنوان تشکیلات مادر حلقههای ذیربط در مبارزه با زنان خیابانی را با هم مرتبط و کل مجموعه را هدایت کند.
وی در مورد تشکیل جایگاههای ویژه برای فعالیت زنان همانند رژیم گذشته و یا برخی کشورهای جهان، گفت: این چنین تشکیلاتی که بخواهیم زنان خیابانی را شناسنامهدار کنیم و به آنها رسمیت دهیم، با جامعه دینی تناسب ندارد.
وی اضافه کرد: در کشوری که حکومتاسلامی پیاده کرده و دنبال میکند و کرامت انسانی مطرح است، رسمیت دادن به زنان خیابانی قطعا مناسب نیست.
فضلعلی افزود: برای چاره جویی اساسی، بحث زنان خیابانی باید تسهیلات ازدواج نظیر مسکن و اشتغال را ایجاد کرد، سپس اگر عضوی پیدا شد که بخواهد مخل فرهنگ و اجتماع باشد، با آن برخورد قضایی شود.
وی ازدواج موقت را در شرایط کنونی جامعه چارهساز ساماندهی به بحث زنان خیابانی دانست وگفت: ازدواج موقت میتواند بحث قابل قبولی باشد، منتهی چیزی که الان در جامعه ما نمیتوان اسم آن را آورد، بحث ازدواج موقت است زیرا در ذهنیت جامعه جا باز نکرده است و متاسفانه در فرهنگ ما جا نیفتاده است.
وی با تاکید بر لزوم فرهنگسازی در مورد بحث ازدواج موقت در جامعه برای کاهش بسیاری از مشکلات درجامعه، گفت: خانههای عفاف که چندی پیش مطرح شده بود، نامش نام مقدسی است و اگر بتوانیم واقعا محتوایش را هم با همین تقدیس دنبال کنیم، قطعا میتواند قابل پذیرش باشد و بخشی از گرفتاریها را حل کند.
فضلعلی ادامه داد: البته در ارتباط با زنان خیابانی به عنوان یک ناهنجاری اجتماعی در کمیسیون اجتماعی بحث است ولی متاسفانه نهادهای ذیربط به صورت هماهنگ و مجدانه تا به حال چیزی به کمیسیون ارایه ندادهاند تا این بحث را سامان دهیم.
پیام برای این مطلب مسدود شده.