16.01.2006

یک نماینده مجلس : مشکل زنان خیابانی را میتوان با خانه های عفاف و ازدواجهای موقت حل کرد

پیک ایران: یک عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس هفتم، ازدواج موقت و تشکیل خانه عفاف را چاره‌‏ساز ساماندهی به بحث زنان خیابانی دانست و گفت: اگر بتوانیم محتوای «خانه عفاف» را همانند نام مقدس آن، تقدس ببخشیم، قطعا بخشی از گرفتاری‌‏ها حل می‌‏شود.

مرتضی فضل‌‏علی در گفت‌وگو با ایلنا، افزود: وجود پدیده زنان خیابانی واقعا مساله‌‏ای زشت و نامبارک برای جمهوری اسلامی ایران است و قطعا با وجود این همه حوزه‌‏های دینی، سازمان‌‏های تبلیغاتی و دستگاه‌های فرهنگی و ارشادی و سایر دستگاه‌‏های دیگر، وجود این پدیده بسیار نامیمون است.

وی افزود: البته زنان خیابانی به چند گروه تقسیم می‌‏شوند، اول عده‌‏ای که به هر صورت دنبال سودجویی‌‏ها و لاابالی‌‏گری‌‏ها و ناهنجاری‌‏های اجتماعی هستند و بخش دیگری که معمولا نیز رشد اخیر پدیده زنان خیابانی را در کشور موجب شده است، زنانی هستند که به دلیل فقر و نداری و بدبختی تن به این مساله داده‌‏اند.

وی افزود: البته دسته دوم زنان خیابانی، علی‌‏القاعده باید شناسایی شوند و باید از دسته اول زنان خیابانی تفکیک شوند و با معرفی آنها به نهادهایی نظیر کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و هلال احمر، علت گرایش آنها به تن‌‏فروشی را از بین ببریم.

فضل‌‏علی با اشاره به رشد باندهای فساد در کشور، گفت: ‏متاسفانه عده‌‏ای از این زنان خیابانی که معمولا نیز در دسته دوم می‌‏گنجند، افرادی هستند که شاید اسیر دست یک‌‏سری گردانندگانی باشند که از زمینه مساعد در جامعه ما چنین سوءاستفاده‌‏هایی می‌‏کنند.

وی با تاکید بر جمع آوری زنان خیابانی از پایتخت کشور، گفت: رشد محسوس این پدیده در کشور هم برای مردم دردآور و هم سؤال‌برانگیز است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس هفتم ادامه داد: متاسفانه متولیان بحث مبارزه با پدیده زنان خیابانی، باری به هر جهت کار می‌‏کنند و دچار روزمرگی شده‌‏اند و با حساسیت لازم و کافی به مبارزه با پدیده زنان خیابانی نمی‌‏پردازند و یا اینکه تنها به صورت مقطعی به موضوع می‌‏پردازند.

فضل‌‏علی افزود: علی‌‏القاعده باید یک تشکیلات و سازمانی تشکیل شود تا به عنوان تشکیلات مادر حلقه‌‏های ذیربط در مبارزه با زنان خیابانی را با هم مرتبط و کل مجموعه را هدایت کند.

وی در مورد تشکیل جایگاه‌‏های ویژه برای فعالیت زنان همانند رژیم گذشته و یا برخی کشورهای جهان، گفت:‏ این چنین تشکیلاتی که بخواهیم زنان خیابانی را شناسنامه‌‏دار کنیم و به آنها رسمیت دهیم، با جامعه دینی تناسب ندارد.

وی اضافه کرد: در کشوری که حکومت‌‏اسلامی پیاده کرده و دنبال می‌‏کند و کرامت انسانی مطرح است، رسمیت دادن به زنان خیابانی قطعا مناسب نیست.

فضل‌‏علی افزود: برای چاره جویی اساسی، بحث زنان خیابانی باید تسهیلات ازدواج نظیر مسکن و اشتغال را ایجاد کرد، سپس اگر عضوی پیدا شد که بخواهد مخل فرهنگ و اجتماع باشد، با آن برخورد قضایی شود.

وی ازدواج موقت را در شرایط کنونی جامعه چاره‌‏ساز ساماندهی به بحث زنان خیابانی دانست وگفت: ازدواج موقت می‌‏تواند بحث قابل قبولی باشد، منتهی چیزی که الان در جامعه ما نمی‌‏توان اسم آن را آورد، بحث ازدواج موقت است زیرا در ذهنیت جامعه جا باز نکرده است و متاسفانه در فرهنگ ما جا نیفتاده است.

وی با تاکید بر لزوم فرهنگسازی در مورد بحث ازدواج موقت در جامعه برای کاهش بسیاری از مشکلات درجامعه، گفت: خانه‌‏های عفاف که چندی پیش مطرح شده بود، نامش نام مقدسی است و اگر بتوانیم واقعا محتوایش را هم با همین تقدیس دنبال کنیم، قطعا می‌‏تواند قابل پذیرش باشد و بخشی از گرفتاری‌‏ها را حل کند.

فضل‌‏علی ادامه داد: البته در ارتباط با زنان خیابانی به عنوان یک ناهنجاری اجتماعی در کمیسیون اجتماعی بحث است ولی متاسفانه نهادهای ذیربط به صورت هماهنگ و مجدانه تا به حال چیزی به کمیسیون ارایه نداده‌‏اند تا این بحث را سامان دهیم.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates