از هر ۹۶ دانشجوي اعزامي به خارج از كشور، فقط دو نفر باز ميگردند! ايلنا
ایلنا:از هر 125 نفر دانشآموز المپيادي، 90 نفر در دانشگاههاي آمريكا تحصيل ميكنند
معاون علمي سازمان بسيج دانشجويي كشور, گفت: از هر 96 نفر دانشجوي اعزامي به خارج از كشور، تنها دو نفر به كشور باز ميگردند و از 125 نفر دانشآموز المپيادي 90 نفر در دانشگاههاي آمريكا تحصيل ميكنند.
به گزارش خبرنگار ايلنا, آسمند, معاون علمي سازمان بسيج دانشجويي كشور, در نشست مطبوعاتي كه در محل خبرگزاري ايسكانيوز برگزار شد, با اشاره به فرار مغزها، گفت: در گذشته آمار فرار مغزها به دلايلي از جمله جنگ زياد بوده كه تاثير اين عقبماندگي را در حال حاضر احساس ميكنيم.
وي، با اشاره به اين مطلب كه در حال حاضر آمار فرار مغزها كم شده است, تصريح كرد: از هر 96 نفر دانشجو اعزامي خارج دو نفر به كشور باز ميگردند و از هر 125 نفر دانشآموز المپيادي، 90 نفر در دانشگاههاي آمريكا تحصيل ميكنند.
معاون علمي سازمان بسيج دانشجويي كشور, تصريح كرد: با وجود اين كه زمينه اعزام دانشجويان از طريق بورس، كم شده است ؛ ولي چون پايداري ايران را در پرتو توليد و پيشرفت علمي ميدانيم، مساله نخبگان به صورت دغدغه اصلي ما در آمده است.
وي افزود: مشكل نخبگان در جامعه فراتر از نياز مالي است، مشكل اصلي آنان عدم درك آنان توسط جامعه است، به طوري كه ارزش و منزلت برجستگان علمي ما به حدي پايين است و ما نه تنها از آنان انتظار كمك نداريم ؛ بلكه ميگوييم كه بايد كمكشان كنيم.
تبليغات خبرنامه گويا
advertisement at gooya dot com
Buy Luxury Cars
BMW, Mercedes Benz,… Reviews & Prices
www.12buyacar.com
آلبوم عکس اينترنتي
چاپ عکس بررسي دوربين هاي ديجيتال
www.delmarcamera.com
Diamonds
Engagement Rings by Reflecting Concepts
www.reflectingconcepts.com
آسمند, دليل اين امر را عدم فرهنگ درست در جامعه عنوان كرد و افزود: شان و منزلت اين نخبگان را به حدي پايين آوردهايم كه هر سازماني مانند بسيج, شاهد و ايثارگر, براي حمايت از اين نخبگان انجمنهايي را داير كردهاند.
وي افزود: ما در بحث نخبگان با آشفتگي روبهرو هستيم، ما همانطور كه براي مسايل اقتصادي, اجتماعي, سياسي, چشمانداز داريم, براي نخبگان نيز بايد چشمانداز ايجاد كنيم.
معاون علمي سازمان بسيج دانشجويي كشور، در خصوص اينكه فرار مغزها واژه درستي است يا مهاجرت نخبگان، گفت: اصل و نتيجه مهم بوده و آن اين است كه ما از توانمنديهاي بالفعل كه ميتوانند در پيشرفت كشور موثر باشند، محروم ميشويم، در واقع ما روي افراد سرمايهگذاري ميكنيم و به دليل عدم درك آنان باعث فرار اين افراد ميشويم.
به اعتقاد وي، كسي كه بر اثر سختي عرصه و تنگ نظريهاي علمي از كشور خروج ميكند، در واقع فرار ميكند و واژه فرار مغزها بهتر است.
پیام برای این مطلب مسدود شده.