16.10.2005

پدرخوانده مجبور به مداخله مستقیم شد!

ایسنا: رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام:
درپرونده هسته‌یی آمادگی مذاکره داریم ولی شرط نمی‌پذیریم
نظارت برحسن اجرای سیاست‌های کلی مساله تازه‌ای نبودکه این همه هیاهوبه پاشد

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نظارت مجمع تشخیص بر حسن اجرای سیاست‌های کلی خیلی ساده است. در دستگاه‌های اجرایی وارد نمی‌شویم، با مدیران هیچ تماسی نداریم و در مجلس هم مواظبت می‌کنیم که برنامه‌ها بر خلاف سیاست‌های کلی نوشته نشوند و یا آیین نامه‌ها و مصوبات دولت، سیاست‌های کلی را نقض نکنند و اگر خلافی محرز شد به رهبری گزارش می‌شود تا ایشان تصمیم بگیرند. هیچ مساله‌ی تازه‌ای اتفاق نیافتاده که اینقدر هیاهو داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین هاشمی هاشمی رفسنجانی در حاشیه‌ی افتتاح موزه‌ی ملی قرآن در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: نظارت مجمع تشخیص بر حسن اجرای سیاست‌های کلی مساله‌ی تازه‌ای نبود اما نمی‌دانم چرا یک دفعه این همه هیاهو به پا شد.

وی افزود: سال‌ها پیش مقام معظم رهبری بر اساس قانون اساسی وظیفه‌ی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی را به مجمع واگذار کرده بودند و طبق قانون رهبری می‌تواند بخشی از وظایف و اختیاراتش را به مجمع تشخیص مصلحت واگذار کند.

هاشمی رفسنجانی گفت: نظارت مجمع همیشه وجود داشته اما آیین‌نامه‌ی نظارتی نداشتیم. چیزی که اتفاق افتاده این است که مجمع اخیرا آیین‌نامه‌ی‌ نظارت را تدوین و به رهبری تقدیم کرده است. ایشان هم اخیرا این آیین‌نامه را تایید و ابلاغ کرده‌اند.

وی هم‌چنین درباره‌ی عضویت خاتمی در شورای عالی مرکز تحقیقات استراتژیک گفت: در حکم انتصاب ایشان، استفاده از تجربیات مفید آقای خاتمی دلیل اصلی این انتخاب بوده است. مرکز تحقیقات استراتژیک یک شورای عالی دارد؛ سه نفر اعم از رییس مجمع تشخیص، رییس مرکز تحقیقات استراتژیک(روحانی) و یک نفر شخصیت سیاسی و علمی، که ما آقای خاتمی را انتخاب کردیم.

وی ادامه داد: شورای عالی سیاست‌های مرکز را تعیین می‌کند و نیرو‌های علمی این سیاست‌ها را اجرا می‌کنند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص مذاکره با اروپا در خصوص پرونده هسته‌یی نیز گفت:‌ موضع ایران مذاکره بدون پیش شرط است. ایران آمادگی دارد برای شفاف سازی و اعتماد سازی مذاکره کند، اما شرط نمی‌پذیریم.

هاشمی رفسنجانی درباره‌ی شهریه‌ی دانشگاه آزاد و تسهیلاتی برای دانشجویان این دانشگاه نیز گفت: هیات امنای دانشگاه آزاد به دولت پیشنهاد داده است که مبلغی را به عنوان وام در اختیار دانشجویان قرار دهد تا در دوران تحصیل شهریه‌ی خود را بپردازند و پس از فارغ التحصیلی اقساط وام را پرداخت کنند.

وی افزود‌: دانشگاه آزاد سعی می‌کند هزینه‌هایش را به نصف هزینه‌ی سایر دانشگاه‌ها تقلیل دهد، البته دولت هنوز با پیشنهاد هیات امنای دانشگاه آزاد موافقت نکرده است.

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد گفت:‌ قرار بر این شده که کار کارشناسی انجام شود تا معلوم شود شهریه‌ای که از دانشجویان دانشگاه آزاد گرفته می‌شود، عادلانه است یا خیر.

به گزارش ایسنا، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام هم‌چنین درباره‌ی افتتاح موزه‌ی قرآن گفت: ساختمان این موزه قدمت تاریخی دارد، قبل از انقلاب برای اهداف دیگری طراحی شده بود. در سال 75 آقای مسجد جامعی و آقای حبیبی در راستای نهضت ترویج قرآن به فکر افتادند که موزه‌ی قرآن را تاسیس کنند.

وی ادامه داد: در این موزه باید کارهای نرم افزاری بسیاری انجام شود، باید به کارهای محتوایی قرآنی در کنار کارهای نمایشی روی بیاوریم. باید صاحبنظران قرآنی در این مکان مقدس به بحث و بررسی در مورد مسایل قرآنی بپردازند و نتایج آن را به دنیا اعلام کنند. افراد محقق می‌توانند از این عقبه‌ی وسیع برای تحقیقات خود استفاده کنند و با تاسیس این موزه می‌توان به شکل‌گیری یک نهضت علمی و فرهنگی بر اساس قرآن امیدوار بود.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates